Program Notebook hardware Control
Dneska jsem na stránkách výrobce našel upgrade na verzi 2 nebo tak nějak a v mediacentrech mi rázem ukazuje všechny funkce které předtím na mém Aceru nešly. Ani ta teplota už neblbne. Paráda.
Acer Aspire 5101AWLMI, AMD Turion 64 (2.0 GHz, 512 KB L2 cache), ATI Mobility Radeon X1300 256MB HyperMemory, 120 GB HDD, 1024 MB DDR2 dual-channel, WMCE
-
- občas něco napíše
-
- Moderátor
Tak o 15 min. dele. Lepsi je to resit silent modem a snizenim jasu displeje. Jinak jestli chces vetsi kapacitu baterie, tak delaji repasy a zvysi ti kapacitu. Bohuzel kvuli malemu mistu, tam nejde dat vice clanku, takze tam daji akorat jine a lepsi a dostanes se nekam k tem 60Wh.(Ale je to drahe reseni v pomeru k prodlouzeni behu. Lepsi je externi baterie.) Jinak ja uz NHC nepouzivam. Protoze mi ukazoval divna cisla. Ted uz na zbezny monitoring pouzivam Everest a na setreni energie silent mode a nVidia powermizer.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Já mám sempron (haha)
crossetdante píše:mam jednu otazocku, mate niekdo skusenosti n NHC u Sempronov?
dakujem
Mě jede NHC na sempronu docela slušně až na ten Voltage Control. Dokonce jsem si i koupil professional edition, ale stále se čeká na tu podporu Voltage Control u AMD. Jinak vše funguje...
Asus A6U-B144H - AMD Sempron 3300+, SIS Mirage TM2 (sdílená 128MB), 1024MB RAM (333MHz, CL2,5), DVD-RAM Matshita UJ-841s, HD 5400rpm 80GB, XPH
ACPI Control System
Ahojte, nevite prosim, kde bych nasel ACPI konfiguratory pro Acer Aspire? Mam typ 5101ANWLMi, myslim ale, ze to neni tak zasadni - proste jsem nenasel pro Acer vubec nic. Programator nejsem a z navodu na http://www.pbus-167.com/nhc/nhc_advanced.htm nejsem moc chytry...
Moc diky,
Jirka
Moc diky,
Jirka
Zkousel jsem verzi 2.0 pre-release 04 a nic moc, patch mi teprve zjistil, ze jadro jede na 1 GHz pri nic nedelani, jinak tam porad byly dva. Celkove tam nejde nic nastavit, je to jen pro prehlidku co vse tam jede. Jinak dobrej soft na zjisteni zeleza. Co se mi na nem libi, tak ty grafy a celkovej stav, co se deje. ale ze by se v tom dalo podtaktovat procak to ne. Na informace je dobrej
IBM/Lenovo Z61m 9450-HAG T7200 C2D 2GHz/320/3G RAM/Win 7, WSXGA+ TFT(1680x1050), ATI X1400 128MB Stále 24/7 online.
nazdar lidi, mozna jsem blesk, ale zatim se tu nikdo nezminil, ze je jiz k dispozici nova verze s podporou pro vistu!! Na to jsem nejaky cas uz cekal, minula verze mi pekne proverila "modrou smrt" ve viste Jeste ze jsem nemusel preintalovavat, jako se tu nekdo myslim taky zminoval..
Release Notes of Notebook Hardware Control
NHC 2.0 - Pre-Release-06 (04.05.2007)
- add support for Windows Vista
- add new function in the ACPI Control System
- add most available ACPI Control System source files to the NHC installer
- add Thermal Zone support in the ACPI Control System
- add 2D/3D detection and process filter (Professional Version)
- add better support for dual-core CPU's
- extend the support for ATI Powerplay
- fixed the errors in the NHC 2.0 Pre-Release-05 (only 3 hours online)
- fixed a lot of problems and bugs
- To-Do: prepare the release 2.0 and AMD Voltage Control support
Release Notes of Notebook Hardware Control
NHC 2.0 - Pre-Release-06 (04.05.2007)
- add support for Windows Vista
- add new function in the ACPI Control System
- add most available ACPI Control System source files to the NHC installer
- add Thermal Zone support in the ACPI Control System
- add 2D/3D detection and process filter (Professional Version)
- add better support for dual-core CPU's
- extend the support for ATI Powerplay
- fixed the errors in the NHC 2.0 Pre-Release-05 (only 3 hours online)
- fixed a lot of problems and bugs
- To-Do: prepare the release 2.0 and AMD Voltage Control support
Ja ho teprv ted jdu instalovat, nemel jsem od vcerejska cas, tak uvidim co vsechno ukazuje. Jinak teplotu HDD, vcetne dalsich veci, mi vzdy bez problemu ukazoval programek Smurize.com a mel by jet i ve viste. Ten Everest moc neznam, ale uz jsem o tom neco slysel, funguje ti pod Vistou??
Tak teplotu HDD mi to ukazuje
Tak teplotu HDD mi to ukazuje
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“