Sony Vaio VGN-NR31Z/S
Super tak tedkom v tom mam este vetsi bordel nez sem mel uz se rozhoduju mezi CR http://www.alza.cz/sony-vaio-cr41s-w-d93613.htm NR http://www.alza.cz/sony-vaio-nr31z-s-c2 ... d95929.htm a kdyz budou penize tak FZ http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52012 respektive libi se me vsecky sony a nevim ktery vzit
zdravim vsechny, zvazuji o koupi tohoto notebooku, ale mam obavy z tech 128Mb na graficke karte, protoze jadro by melo rozpohybovat i nove hry na nizke detaily (crysis apod.). Jenze u spousty techto her je napsano minimum 256mb, ma nekdo zkusenosti jestli na tom notebooku takove hry chodi a nebo je to skutecne nehratelne ci se hra vubec nespusti?
P998 píše:Zdravim, mám možná blbej dotaz... Instalace Vist je tady uložena přímo na disku ve skrytém sektoru.. Šla by ta instalace vypálit na DVD A případně jak? Dík
No jestli tam tu instalacku stale mas, tak patris mezi ty stastnejsi a muzes ji vypalit dle tohoto navodu:
http://forum.notebookreview.com/newreply.php?do=newreply&p=2738663
Pokud ne, neni nic jednodussiho nez si objedna Vista Anytime Upgrade DVD (da se sehnat kolem 10 dolaru) a pouzit licenci co Ti prisla s notebookem.
wou chlapci...rozmyslate premyslate a na nic neprichadzate takze poporiadku....jadro grafiky ma 128Mb ale ide o GT verziu...cize s klasickymi 128grafikami sa porovnavat nemoze. Osobne tento notas na hry nepouzivam, ale testoval som ho na NFS pro street...a bez naznakov problemu som si zahral...call of duty 4 - proste parada. Takze bez strachu objednavajte...zahrate si este aj tie novsie hry....sony vaio ma na disku vyhradenu cast pre vypalenie recovery disku...navod uz bol poslany...co sa tyka podtaktovania grafiky...neviem na co ti to je...ale google.com ma urcite odpoved....mne osobne bateria vydrzi 3hod a 30 min takze podtaktovavat nic nemusim...(apropo - pozor na zaruku!!)
teraz pre tych co sa nemusia hrat....book vynika perfentnou konstrukciou, vystuhami, tichostou a hlavne sa neprehrieva...!!!
Pre porovnanie...hram sa hodinku...hladenie sa pusti po 20min...a povrch booku ostava krasne hladny...kamos sa na HP hra hodinku...a ledva udrzi na booku ruky... jednoznacne odporucam, tento fesak je ten pravy (baby na intraku mi ho stale chvalia ) okej tot po dlhsej odmlke par riadkov pre fanusikov SONY VAIO MTF - TRNAVA 4ever...informatika
teraz pre tych co sa nemusia hrat....book vynika perfentnou konstrukciou, vystuhami, tichostou a hlavne sa neprehrieva...!!!
Pre porovnanie...hram sa hodinku...hladenie sa pusti po 20min...a povrch booku ostava krasne hladny...kamos sa na HP hra hodinku...a ledva udrzi na booku ruky... jednoznacne odporucam, tento fesak je ten pravy (baby na intraku mi ho stale chvalia ) okej tot po dlhsej odmlke par riadkov pre fanusikov SONY VAIO MTF - TRNAVA 4ever...informatika
kristian162 píše:wou chlapci...rozmyslate premyslate a na nic neprichadzate takze poporiadku....jadro grafiky ma 128Mb ale ide o GT verziu...cize s klasickymi 128grafikami sa porovnavat nemoze. Osobne tento notas na hry nepouzivam, ale testoval som ho na NFS pro street...a bez naznakov problemu som si zahral...call of duty 4 - proste parada. Takze bez strachu objednavajte...zahrate si este aj tie novsie hry....sony vaio ma na disku vyhradenu cast pre vypalenie recovery disku...navod uz bol poslany...co sa tyka podtaktovania grafiky...neviem na co ti to je...ale google.com ma urcite odpoved....mne osobne bateria vydrzi 3hod a 30 min takze podtaktovavat nic nemusim...(apropo - pozor na zaruku!!)
mužu se zeptat, jakou máte teplotu procesoru a grafiky v zátěži?