Asi tak tři dny se mi nezobrazují některé stránky, nebo se mi zobrazí špatně. Občas to blblo úplně, tak jsem počítač projel antivirem a našlo to docela dost virů (dva dny byl na počítači někdo jiný, neuhlídal jsem co stahuje, nechci rozvádět). Od té doby se mi na některých stránkách dějí podivnosti. Nejdřív se někde překrýval font a obrázky, to vyřešilo zmenšení velikosti fontu o tři body. Ale pořád přetrvávají některé problémy.
Pro příklad uvedu

Ale horší je že se mi nedaří dostat se do admniské části stránek na webareal.cz . V Mozilla Firefox se mi po přihlášení ukáže

Zkoušel jsem se tam přihlásit i přes Internet Explorer a přes ten se tam můžu přihlásit, ale když si vyberu do jaké části chci jít, tak se mi stránka vykreslí špatně. Na první pohled je prázdná, ale když jsem si sjel scrollem níž, tak jsem zjistil že se obsah stránky "přemístil" na spodek a před ním je ten velký prázdný prostor, co mě na první pohled zmátl. Viz

Viry už by tam neměly být, projel jsem přes avast i NOD32 důkladným testem.

Nevíte prosím co s tím je? Na mém notebooku se tam mohu přihlásit normálně, a i všechny stránky co se mi vykreslují špatně, mi jdou dobře.