Nesmysl, ani FF3 nema problem s velkym poctem zalozek. Delal jsem i zatezove testy se 50,100 zalozkami a jedine co se zpomalilo byl internet, kdyz je musel nacitatkiposukjange píše:Po otevření 20+ záložek jede Chrome pořád stejně rychle, na rozdíl od Firefoxu a Opery,...
Umře nám Firefox?
-
Solitary
- Moderátor
-
Damianus
- _-=*Open Source*=-_
-
Chlebovnik
- guru
-
vojtab
- píše často
neumře. uživatelská základna je natolik velká, že umřít nemůže (jedině že by nepřibývali další uživatelé a ti stávající pomřeli
)
optimalizace webů pro Chrome by neměla být nutná, běží na WebKitu který už drahně let používá Safari. Teoreticky by se dalo říct Chrome = Safari od Google
optimalizace webů pro Chrome by neměla být nutná, běží na WebKitu který už drahně let používá Safari. Teoreticky by se dalo říct Chrome = Safari od Google
Apple Macbook White
-
trnyv
- občas něco napíše
Mě Google nevadí, ale už se cpe taky všude. Já mám Firefox už hafo dlouho a nikdy jsem neměl nejmenší problém. Takže měnit určitě nebudu a myslím že by Google musel vytvořit opravdu něco převratného aby převálcoval Firefox a Operu. A Explorer, ten ať se jde zakopat - ten jsem pustil akorát jednou, a to ještě omylem 
Třeba takové záložky, to je aspoň věc!
Třeba takové záložky, to je aspoň věc!
-
Damianus
- _-=*Open Source*=-_
cetl jsi vubec clanek? Nechapu jak muzes napsat muse by udelat neco prevratneho??? Pokud vezme FF 90% penez tak proste si myslim ze FF pojde tim ze nebudou penize na rozvoj a tak asi tezko bude nekdo pouzivat FF 3 kdyz uz by mohla byt davno 5 treba ze...
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
-
vojtab
- píše často
ale ono na Chrome není nic převratného. jediné co je dost zásadní je neskutečný potenciál a kapitál Googlu, který Chrome bude masivně propagovat a cpát dopředu
jinak je to prostě WebKit browser, a takový tu už stejně dávno je. pořád si myslím že tohle je jenom lepší port Safari na Win, než je originál Safari.
to že se bude Chrome portovat i na MAC/LIN je sice hezký, ale na Macu mu moc nefandím (většina stejně používá Safari nebo FF) na LIN nevím (ale předpokládám že vetšina asi jede na Konqueroru nebo FF)
jinak je to prostě WebKit browser, a takový tu už stejně dávno je. pořád si myslím že tohle je jenom lepší port Safari na Win, než je originál Safari.
to že se bude Chrome portovat i na MAC/LIN je sice hezký, ale na Macu mu moc nefandím (většina stejně používá Safari nebo FF) na LIN nevím (ale předpokládám že vetšina asi jede na Konqueroru nebo FF)
Apple Macbook White
-
Damianus
- _-=*Open Source*=-_
-
Ghost
- Moderátor
Damianus: co mas stale s tymi peniazmi od googlu? tak ked im to google stopne tak tu bude yahoo alebo niekto iny (a google pride o cast podielu na trhu). snad si nemyslis, ze google je jediny dostupny zdroj prijmov pre open source projekty?
btw o peniaze uz raz prisli ked im ukoncil podporu AOL a nevyzera, ze by to bol teraz mrtvy projekt
btw o peniaze uz raz prisli ked im ukoncil podporu AOL a nevyzera, ze by to bol teraz mrtvy projekt
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
-
vito45
- guru
zatiaľ na chrome počujem samu chválu po weboch
každopádne tých ktorý sú zvyknutý na svoj prehliadač to veľmi neodtiahne ale uvidíme čo dokážu peniažky a mediálna masáž od Veľkého Brata Googla
OT: od googlu používam iba vyhľadávanie a mail, je mi veľmi veľmi nepríjemné aby JEDNA firma/osoba mala mať v rukách všetko čo hľadám, obrázky, IM, mail, dokumenty, kalendár, socialnu sieť, prehliadač i keď by to mal byť môj lekár, naj kamarát, kňaz, matka...
OT: od googlu používam iba vyhľadávanie a mail, je mi veľmi veľmi nepríjemné aby JEDNA firma/osoba mala mať v rukách všetko čo hľadám, obrázky, IM, mail, dokumenty, kalendár, socialnu sieť, prehliadač i keď by to mal byť môj lekár, naj kamarát, kňaz, matka...
-
Solitary
- Moderátor
-
Damianus
- _-=*Open Source*=-_
-
Damianus
- _-=*Open Source*=-_
-
Lockhard
- píše často