Acer TM 2410 prasknuti displeje
Fakt me ten levej pant prask normalne ten plast kdyz jsem ho oteviral tak z profilu jsem videl jak se to cely ohyba no a po case prasklinka az uplne praskl nalevo a pravej zacinal taky.Myslel jsem ze je to tema pantama vis ze jdou ztuha a tim padem je to moc velka sila na ten pant ale display drzel.Tak jeste ze to vim budu si na to muset davat pozor
Před týdnem se můj Acer vrátil ze servisu (koupený v ČR, díky AcerAdvantage reklamovaný v Itálii) a úplně jsem se divil tomu, že mi u něho vyměnili LCD a vůbec ani netuším kolik to stálo. Přičemž jsem reklamoval jinou závadu - při práci notas mi úplně zatuhnul, a to se ani vůbec nepřehříval, tak jak to tu většina popisuje... resp. se ventilátor zapne a poté opět po chvíli vypne...
Nakonec mi tam vyměnili ty nejdůležitější díly - LCD, mainboard a HDD... tak mi pak řeknete, jakou cenu bude mít tento notas, když už ho mám skoro 2 roky...
Nakonec mi tam vyměnili ty nejdůležitější díly - LCD, mainboard a HDD... tak mi pak řeknete, jakou cenu bude mít tento notas, když už ho mám skoro 2 roky...
-
- občas něco napíše
Gratulace
Inu, sam jsem taky jim musel zatleskat, pac od te doby kdy jsem to poslal kuryrem (na naklady Aceru v ramci zaruky) do doby prijeti v mem byte, resp. vratnym, trvalo neco pres tyden... radsi jsem se tim ani nechlubil, ale pak jsem se docetl, za AcerAdvantage mi dava zaruku v tom, ze mi to opravi do 5 pracovnich dnu...