Nevypadá špatně, nevim jak je na tom s kvalitou zpracovani, ale par veci se mi moc nelibi - rozliseni bych bral spis 1440x900, neni eSATA a HDMI. Hlavne by me ale zajimalo jaka je ta grafika. Treba vzhledem k GF 9600M GT. Dikpolo píše:Toshiba A300 PRO s HD3650...
A pojem VBI uz neexistuje pretoze to znamena verifid by intel a to uz nieje pravda...
NB do 27000SKK aj na hry
-
Čermi
- občas něco napíše
-
polo
Grafika je slabsia ale menej hreje...PRO by mala mat magneziove vystuzenie a sasi bude urcite lepsie ako kvazar-micro ci Compaq alebo kto to vyraba pre byvale VBI...
Inac radsej ako tento noname si mozes pozret ASUS pripande ACER bude to mat aspon podporu a servis ktory za nieco stoji a sasi bude tiez lepsie...
Inac radsej ako tento noname si mozes pozret ASUS pripande ACER bude to mat aspon podporu a servis ktory za nieco stoji a sasi bude tiez lepsie...
-
McLenin
- občas něco napíše
-
polo
-
Čermi
- občas něco napíše
-
Čermi
- občas něco napíše
Spatne nevypadaji ani nektery notebooky od Lenovo. Např. https://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=58623polo píše:stale lepsie ako byvale VBI a ma to servis a podporu ktora sa ne teba nevykasle...
https://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52934
Ale nevim jak jsou na tom co se tyce grafiky. Ani jedna z tech karet se mi moc nezda.
-
polo
Tak R500 je uzasni: magneziove vystuzenie,perfektne chladenie,uzasna klavesnica ci panty maju aktivnu aj pasivnu ochranu disku atd. A ta grafika nieje zla ma DDR3 pamat a jecelkom slusna okolo 2,5K pre hracov 3D Mark 06
a navyse ten book ma kopumodernych technologii : chipset,CPU,Wi-Fi ,RAM proste Centrino 2...
-
vito45
- guru
-
Petr_Cze1
- občas něco napíše
-
Čermi
- občas něco napíše
Ted koukam ze R500 je jeste v podstate novinka, na czc.cz ho maji od 26.8. No, 2 500 v 3dMark06 neni zas tolik, ale snad by to stacilo. Myslis ze bych na tom rozchodil treba Oblivion (jen orientacne a samozrejme na nizky detaily)?polo píše:Tak R500 je uzasni: magneziove vystuzenie,perfektne chladenie,uzasna klavesnica ci panty maju aktivnu aj pasivnu ochranu disku atd. A ta grafika nieje zla ma DDR3 pamat a jecelkom slusna okolo 2,5K pre hracov 3D Mark 06a navyse ten book ma kopumodernych technologii : chipset,CPU,Wi-Fi ,RAM proste Centrino 2...
-
polo
-
Čermi
- občas něco napíše
Tak jde, prave se tenhle notas dostal na prvni misto pomzslneho yebricku pred Toshibu A 300 PRO.polo píše:Tak oblivion urcite...
Ta grafika zvladne vsetky sucasne hry pokial viem aj Crysis na 1024x768 na total Low ide hratelne...
Nevite jestli nema nekdo v dohledne dobe (zari nebo rijen) vydat nejake nove notasy?
Samozrejme myslim kousky na minimalne stejne vykonostni urovni jako R500.
-
polo