Zdravim,potreboval bych poradit s vyberem ntb...jak uz sem napsal,vybiram mezi ruznymi modely pavilionu,ale stale se nemuzu rozhodnout...pokud byste byli ochotni mi poradit,byl bych rad..
predstavoval bych si dvoujadrovy procesor,nejlepe 3GB RAMek,aspon 16OGB disk,nejlepe neintegrovanou grafarnu s 256MB pameti,ale tohle neni podminka..urcite wifi,bluetooth by byl bonus...jinak samozrejme standartni vybaveni typu DVD vypalovacka,komunikace dalsi,nejen wifi atd...taky bych ale rad odolnejsi sasi,ntb budu prenaset a aspon 3 hodiny vydrz baterie ideal..
este jednou dik moc za odpoved nebo aspon radu...
Jaky model HP Pavilion?
-
- občas něco napíše
To na prenasanie neni moc ziadny pavilion, ako casto ho chces prenasat?
No a pri dedikovanych kartach necakaj vydrz 3 hodiny tiez.
Ale tento: http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv5-1060ec-d96418.htm
splna aspon poziadavky na vykon, ber ale na vedomie ze chladacia podlozka pod to je temer nutnost. A inak daj nam viac info, ze co s nim chces robit (filmy,hry atd) a nejake priklady, mozno najdeme nieco lepsie,myslim pevnostou šasi a pod.
No a pri dedikovanych kartach necakaj vydrz 3 hodiny tiez.
Ale tento: http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv5-1060ec-d96418.htm
splna aspon poziadavky na vykon, ber ale na vedomie ze chladacia podlozka pod to je temer nutnost. A inak daj nam viac info, ze co s nim chces robit (filmy,hry atd) a nejake priklady, mozno najdeme nieco lepsie,myslim pevnostou šasi a pod.
-
- občas něco napíše
prenaset ho budu tak 2x tydne na velkou vzdalenost a potom kazdy druhy den zhruba jen mesni vzdalenosti..ale da se rict ze dost...ja sem puvodne premyslel o compaq 6710,ale pak mi jeden znamy dal tip na pavilion,ze mu slouzi vyborne a nema s nim zadne problemy...ale pokud mate zkusenosti se spatnym chlazenim nebo hlucnosti pavilionu..nejlepsi by bylo,kdyby to tady nekdo z vlastni zkusenosti srovna,myslim pavilion a compaq..
jinak co se tyce vyuziti,tak nejvetsi procento zabere urco net,filmy..hry nejsou zas az tak dulezite...spis mi de o spolehlivost,nez o nejaky nabouchany vykon aji po graficke strance na nejake slozitosti,to nepotrebuju,ale zas bych nechtel,aby se mi to kousalo u neceho lehce narocnejsiho..nejlepe zlata stredni cesta...
jinak co se tyce vyuziti,tak nejvetsi procento zabere urco net,filmy..hry nejsou zas az tak dulezite...spis mi de o spolehlivost,nez o nejaky nabouchany vykon aji po graficke strance na nejake slozitosti,to nepotrebuju,ale zas bych nechtel,aby se mi to kousalo u neceho lehce narocnejsiho..nejlepe zlata stredni cesta...
Tak pokud ti jde o spolehlivost a nechces mit problemy, Pavilionu se vyhni obloukem. Kdyz se ti pokazi, oprava trva dlouho. A na prenaseni neni taky moc dobry. Ma docela mekke plasty a zadne vyztuhy. Lepsi bude stoprocentne ten Compaq. Navic ty nablyskane parady vypadaji po jednom dni pouzivani hrozne.. A kdyz zasviti slonku, tak jsi rad, kdyz se ti zrovna neodrazi do obliceje. Pokud chces jistotu, Pavilion nebrat - je to ciste multimedialni notebook pro ty, kteri hlavne hledi na vzhled a chteji spis vyvolat obdiv okoli.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Michal27 píše:Tak pokud ti jde o spolehlivost a nechces mit problemy, Pavilionu se vyhni obloukem. Kdyz se ti pokazi, oprava trva dlouho. A na prenaseni neni taky moc dobry. Ma docela mekke plasty a zadne vyztuhy. Lepsi bude stoprocentne ten Compaq. Navic ty nablyskane parady vypadaji po jednom dni pouzivani hrozne.. A kdyz zasviti slonku, tak jsi rad, kdyz se ti zrovna neodrazi do obliceje. Pokud chces jistotu, Pavilion nebrat - je to ciste multimedialni notebook pro ty, kteri hlavne hledi na vzhled a chteji spis vyvolat obdiv okoli.
Hmm, no...zajimavé...Hlavně o tom obdivu okolí.Vážím si lidí na tomto fóru, spousta z nich dokáže jistě dobře poradit, i když je lidi furt otravujou s tím co koupit za notebook a je to pořád dokola. Ale že by lidi co mají pavilion chtěli vyvolat obdiv okolí a byli to metrosexuálové, to se mi nezdá. Jinak se dá ve všem celkem souhlasit, na přenášení je lepší ten Compaq. Ale ty kecy na konci...A upozorňuji že Pavilion nemám. ještě by chybělo dodat, že ten kdo nemá Lenovo, tak tomu nerozumí a vůbec měl by svůj notebook rovnou zahodit.(občas mám pocit, že si to tady někteří myslí).
Zpět na „Jaký vybrat notebook“