jak zálohujete data? ... třeba já pálím každý den složku Dokumenty (kam mám nastevný všechny důležitý datový cesty jako pro Outlook atp. a ukládám tam veškerá pracovní data) na DVD+RW ... sřídám dvě média
má někdo lepší recept?
Zálohování dat
Kazdy tyden pomoci Acronis TrueImage 9.0 Home (bootovaci verze z CD) na externi disk pres USB. Skvely software za slusnou cenu - 50 USD. Predtim jsem pouzival Rapid Restore Ultra 4.0, ktery je predinstalovan od IBM, nicmene zalohuje disk jen za behu systemu. Ani s jednim sw jsem nemel problem v pripade obnovy celeho disku ci jednotlivych souboru, nicmene TrueImage zalohuje rychleji.
Drive jsem taky pouzival to paleni (automatizovane pres command-line verzi Nera), ale ono v pripade havarie disku vse znovu instalovat a konfigurovat zabere minimalne tyden, takze pouha zaloha dat vse neresi.
Drive jsem taky pouzival to paleni (automatizovane pres command-line verzi Nera), ale ono v pripade havarie disku vse znovu instalovat a konfigurovat zabere minimalne tyden, takze pouha zaloha dat vse neresi.
-
- píše často
potkanus
Upraveno by Boo-beek
3) nevite nekdo o nejakym programu, kterej umi na dalku ovladat vypalovacku (napr. desktop - notas), v desktopu mam desnej kepl a casto to erwecko jen popali, ale je na nem nesmysl a pali se znova a me uz prudi to furt odbihat nastavovat.... Takhle bych jen nastavil vysunout - zasunout dvd a palilo by to znova....
Jo a pres vzdalenou spravu mi to nejede, jednou sem si ji zakazal a uz mi ji povoli leda total system collaps, kerej se dostavi diky nedavnymu nahozeni systemu az tak za tri ctvrte roku....
3) nevite nekdo o nejakym programu, kterej umi na dalku ovladat vypalovacku (napr. desktop - notas), v desktopu mam desnej kepl a casto to erwecko jen popali, ale je na nem nesmysl a pali se znova a me uz prudi to furt odbihat nastavovat.... Takhle bych jen nastavil vysunout - zasunout dvd a palilo by to znova....
Jo a pres vzdalenou spravu mi to nejede, jednou sem si ji zakazal a uz mi ji povoli leda total system collaps, kerej se dostavi diky nedavnymu nahozeni systemu az tak za tri ctvrte roku....
Sorry, ale...
Sorry potkanovi, ale tady na fóru na tohle návody fakt neee... Mažu.
-
- píše často
Re: Sorry, ale...
boo-beek píše:Sorry potkanovi, ale tady na fóru na tohle návody fakt neee... Mažu.
Diky
Aspon sme otestovali, ze moderator funguje.
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“