Toshiba A300D bateria

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
saiyan

Toshiba A300D bateria

Příspěvekod saiyan » 05 zář 2008 14:17

Zdravim,
potreboval by som poradit ako zvysim zivotnost baterie. Mal som tam vistu a bateria vydrzala priblizne dve hodiny pri "nic nerobeni". Myslel som, ze ked tam dam XP tak sa zivotnost este zvysi (okrem toho ze to ide omnoho lepsie) avsak bateria pri "nic nerobeni" (na ploche) vydrzi hodinu aj 15 minut. Na setrenie som tam dal Toshiba Power Saver. Teplota core sa pohybuje dost vysoko(od 60C az do 73C, pricom uz pri 58C na ktore obcas zbehne mi SpeedFan ukazuje prehrievanie) a tam by mohla byt chyba. Vetracik ide skoro neustale.
Diky moc za kazdu pomoc.

NcS Sniper
píše často

Příspěvekod NcS Sniper » 05 zář 2008 15:38

Zkontroluj jestli ti něco zbytečně nezatěžuje procesor.

saiyan

Příspěvekod saiyan » 05 zář 2008 23:02

no myslim ze ie, aspon som nic neapozoroval, a je blbost aby na novom ntb vydrzala baterka tak kratko...

NcS Sniper
píše často

Příspěvekod NcS Sniper » 05 zář 2008 23:12

1:15, no není zas tak zlý, to chce snížit takty procesoru, snížit jas displeje atd..., no a možná se dostaneš i na dvě hodiny. :lol:
Prostě toshiba má slabý baterie. Já když musim jet na baterku a zrovna hraju (výpadek proudu), tak vydrží tak 30 - 45 minut (Satellite A200-1M8).
A mimochodem 58°C má k přehřátí (procesoru) hoodně daleko.

saiyan

Příspěvekod saiyan » 06 zář 2008 13:00

Hmm, oki, diky zatial. No ja by som to ani neriesil ked by vydrzala aspon ako pri viste. Len je to blbe ked mi teraz bezi polovica procesov a vydrzi menej...:)

Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“