ACER Aspire 5930G
TV tuner
Včera jsem ho zkoušel jak jsem psal výše, rozjel jsem ho v nějakém Windows media centru a bez problemů šlape.
I na tu malou anténku, co k tomu dali vše chytnu v pohodě. Jediná podmínka je pokrytí signálem.
Co myslíte, s DIABLEM 3 by žádný problém na našem noťasu neměl být?
I na tu malou anténku, co k tomu dali vše chytnu v pohodě. Jediná podmínka je pokrytí signálem.
Co myslíte, s DIABLEM 3 by žádný problém na našem noťasu neměl být?
TV tuner
aha a kde jsi to zkoušel?myslím město popřípadě část..mě to sice na jeden pokus našlo kanály ale když sem se chtěl připojit měl sem smůlu kanály to nenašlo a od tý doby mi to nenašlo ani žádný kanál asi budu muset zkusit nějakou silnější anténu.....
pamětové karty
Kdyz zasunu kartu do slotu pro pamětové karty tak se nic nestane nikde se neukaze a nikde ji nevidim. Máte s používáním pamětových karet někdo skušenosti?? Můžete mi poradit kde se má zobrazit a jak se dostat k datům z ní?? mám windows VISTA
Re: TV tuner
krcmi píše:aha a kde jsi to zkoušel?myslím město popřípadě část..mě to sice na jeden pokus našlo kanály ale když sem se chtěl připojit měl sem smůlu kanály to nenašlo a od tý doby mi to nenašlo ani žádný kanál asi budu muset zkusit nějakou silnější anténu.....
Zkoušel jsem to v Horoměřicích - Praha Západ. Nabehlo to, vyhledalo kanály, uspořádal jsem je, uložil a hotovo.
Re: pamětové karty
TEmpest píše:Kdyz zasunu kartu do slotu pro pamětové karty tak se nic nestane nikde se neukaze a nikde ji nevidim. Máte s používáním pamětových karet někdo skušenosti?? Můžete mi poradit kde se má zobrazit a jak se dostat k datům z ní?? mám windows VISTA
Tak sem zkusil SD a SD micro s adapterem na SD která mívá v některých čtečkách problém a všechno jede jak má.Vložím kartu a hned mi naběhne že se instaluje a vyběhne nabídka co s ní. jinak kartu bys měl najít v položce počítač.
TEmpest píše:Kdyz zasunu kartu do slotu pro pamětové karty tak se nic nestane nikde se neukaze a nikde ji nevidim. Máte s používáním pamětových karet někdo skušenosti?? Můžete mi poradit kde se má zobrazit a jak se dostat k datům z ní?? mám windows VISTA
Já jsem ve slotu zkoušel miniSD (přes redukci na SD) a všechno šlapalo v pořádku. Systém zařízení našel, nabídl mi možnosti, co chci udělat. A sanozřejmě jsem se k datům mohl dostat přes nabídku Tento počítač (resp. Počítač ve Windows Vista ) Pokud tvůj počítač na kartu nereaguje, doporučil bych vyzkoušet ještě nějakou jinou - což by mělo buď dokázat, že je něco v nepořádku se čtečkou, nebo je zádrhel v kartě. Problém se čtečkou -> servis. Co se týče problémů s kartou, napadá mě že může být buď špatná karta (což ale nepředpokládám, když se ji pokoušíš přečíst, tak asi bude třeba z foťáku nebo tak), nebo nemusí se čtečkou být kompatibilní (kdyby to třeba byla SDHC, tak si nejsem jist, jestli to notebook čte). Jinak nevím. Vyzkoušej a uvidíš.
Cenzanni píše:TEmpest píše:Kdyz zasunu kartu do slotu pro pamětové karty tak se nic nestane nikde se neukaze a nikde ji nevidim. Máte s používáním pamětových karet někdo skušenosti?? Můžete mi poradit kde se má zobrazit a jak se dostat k datům z ní?? mám windows VISTA
Já jsem ve slotu zkoušel miniSD (přes redukci na SD) a všechno šlapalo v pořádku. Systém zařízení našel, nabídl mi možnosti, co chci udělat. A sanozřejmě jsem se k datům mohl dostat přes nabídku Tento počítač (resp. Počítač ve Windows Vista ) Pokud tvůj počítač na kartu nereaguje, doporučil bych vyzkoušet ještě nějakou jinou - což by mělo buď dokázat, že je něco v nepořádku se čtečkou, nebo je zádrhel v kartě. Problém se čtečkou -> servis. Co se týče problémů s kartou, napadá mě že může být buď špatná karta (což ale nepředpokládám, když se ji pokoušíš přečíst, tak asi bude třeba z foťáku nebo tak), nebo nemusí se čtečkou být kompatibilní (kdyby to třeba byla SDHC, tak si nejsem jist, jestli to notebook čte). Jinak nevím. Vyzkoušej a uvidíš.
SDHC čte, zkoušel sem micro SDHC
pravé postranní tlačítka....
ahoj přišel někdo na to jestli se dá změnit nastavení těch dotykových tlačítek na pravé straně? docela mě štve jak se mi vždycky objeví volba mechaniky když jenom zavadim... dík
Ahoj,
včera mi domů přišel notebook ACER aspire 5930G-733G25MN a dneska jsem zjistil, že maximální kapacita baterie je 98% a víc nejde nabít, ani když vypnu notebook, tak se baterie nenabije na víc než oněch 98% Je to můj první notebook, a proto se raději zeptám, jestli je po jednom dni normální, aby maximální kapacita klesla o dvě procenta (první den byla max. kapacita baterie 100%). Notebook jsme napájel pouze ze sítě, ani jednou nejel notebook na baterii.
včera mi domů přišel notebook ACER aspire 5930G-733G25MN a dneska jsem zjistil, že maximální kapacita baterie je 98% a víc nejde nabít, ani když vypnu notebook, tak se baterie nenabije na víc než oněch 98% Je to můj první notebook, a proto se raději zeptám, jestli je po jednom dni normální, aby maximální kapacita klesla o dvě procenta (první den byla max. kapacita baterie 100%). Notebook jsme napájel pouze ze sítě, ani jednou nejel notebook na baterii.
Thorus píše:To platilo kdysi. Ted uz se baterky dělají tak ze je muzes nabijet kdykoliv.Cenzanni píše:CarlosCZE píše:...nechal jsem ji vybít přibližně na 68% a dal jsem nabíjení...
Pro baterku by sice mělo být lepší nabíjet ji, až když je více vybitá, ale čert to vem, hlavně že funguje
No, zlepšení určitě nastalo, ale podle toho, co jsem četl, ještě stále nejsou baterie bez paměťového efektu a některých dalších vad. Kdybych si jen pamatoval odkaz na ten článek...