ATI Mobility Radeon X1900 ,či, GeForce 7900 GT
Tak přemýšlím nad tím CeCovým dobrozdáním z threadu o notebooku na grafiku a nejde mi to do hlavy. Přeci by Alienware, který lidi kupují hlavně na grafiku a paření her, nepostavili základ s něčeho co není kvalitní, výkonné a stabílní při vysoké záteži a potenciálně se může kazit ?
Ta scházející on-site záruka mě taky štve. Jaké jsou vlasntě k tomuto modelu dostupné záruky ?
Ta scházející on-site záruka mě taky štve. Jaké jsou vlasntě k tomuto modelu dostupné záruky ?
Už jste si všimli...?
http://notebook.cz/__/,clanky,kratke-zp ... index.html
Doufejme, že k nám dorazí co nejdříve..![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
http://notebook.cz/__/,clanky,kratke-zp ... index.html
Doufejme, že k nám dorazí co nejdříve..
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
slovenske bgslevi ma uz v ponuke P100-437 za 58948,- SKK bez dph (cca 48357,- CZK bez dph) - ale nie na sklade este
je tam vista home premium CZ a ci je to GTX netusim. nepisu... a ta 200ka disk dufam, ze nie je 200GB@4200RPM toshiba hdd. osobne 200GB 2,5" disk na vyssich otackach nepoznam.
je tam vista home premium CZ a ci je to GTX netusim. nepisu... a ta 200ka disk dufam, ze nie je 200GB@4200RPM toshiba hdd. osobne 200GB 2,5" disk na vyssich otackach nepoznam.
ja jsem tusim nekde v zahranicnim blogu cetl, ze tam bude na 90 % 7900 GS... GTX tam nebude, nebo mozna u jednoho modelu.
no ja sem zvedav kdy se konecne postavi ATI x1900 s aktulnimi olvadaci proti 7900 GTX, potom bude jasneji.
Ted je to porad tapani (ke smule ATI), a myslim ze invidie muzou docela vytezit, navic ta cena umaxu a hlavne te toshiby neni tak spatna - hlavne tedy u te P100-324 za 56.000 je porad fer.
no ja sem zvedav kdy se konecne postavi ATI x1900 s aktulnimi olvadaci proti 7900 GTX, potom bude jasneji.
Ted je to porad tapani (ke smule ATI), a myslim ze invidie muzou docela vytezit, navic ta cena umaxu a hlavne te toshiby neni tak spatna - hlavne tedy u te P100-324 za 56.000 je porad fer.
ano ano. dokonce sem na CZC byl v den uvedeni na trh a omylem tam byla cena 46000,- s DPH !!! neveril sem a zeptal se prodavacu. este nez mi odpovedeli uz byla cena na 56000,-. kdybych se ja vul neptal a radsi ho hodil do kosiku !!!... ale ptal sem se take proto jestli je tam GS nebo GTX. taky nic neprislo ale vypada to na GS...
miklo píše:soulbringer
koukni se na stranky Toshiby, nic jineho než NVIDIA® GeForce® Go 7900GTX* with 512MB GDDR3 SDRAM discrete graphics memory jsem v jejich řadě 79xx nenašel.![]()
odkaz
no jo... ale to jsou stranky Toshiby a co ja vim co dodavaj treba do e-shopu na netu?... zatim jsem nenasel jedinej eshop, kde by mi jasne rekli jestli je to GTX nebo GS
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)