heretik píše:Lofe: zaujima ma vykon r500 co mas, takze by si sem mohol priebezne davat skusenosti s hrami ak budes nieco este skusat...
No tak zatim mam zkusenosti s Crysis jak jsem jiz psal. Jinak hraju na to World of warcraft, ktery jede na plne detaily naprosto v pohode (svet ~50fps, v raidu stabilne ~20).
V nejblizsi dobe budu testovat World in conflict a CoD 4... pripadne muzu vyzkouset neco na prani...
heretik píše:Lofe: zaujima ma vykon r500 co mas, takze by si sem mohol priebezne davat skusenosti s hrami ak budes nieco este skusat...
No tak zatim mam zkusenosti s Crysis jak jsem jiz psal. Jinak hraju na to World of warcraft, ktery jede na plne detaily naprosto v pohode (svet ~50fps, v raidu stabilne ~20).
V nejblizsi dobe budu testovat World in conflict a CoD 4... pripadne muzu vyzkouset neco na prani...
to mluvite o kterem modelu o tom s x4500 nebo tom druhem?
to seleslav: podivej se na ceny R61cek a jak dlouho sou na trhu a na cenu r500. Me cena za 27k potazmo 26k jako student u mironetu prijde velice luxusni, vzhledem k tomu co vse R500 nabizi a ze je v ni pouzito nejnovejsich komponent.
MÁM ŠÍLENÉ DILEMA- jestli R500 s GMA či ATI
GMA i zaruci lepsi vydrz ale bojim ze vykon nebude stacit na to abych si tam treba pustil co ja vim fifu na low... nechcu to mit na pareni ale nekdy si na tom chcu neco zahrat...
no a ta ATI tam se bojim ze vydrzi malo...