Chtěl bych se zeptat na zkušenosti s batohy (GIGA,GIGAII,GIGA OFFICE,GIGANT). Především bych se chtěl zeptat, jak vypadá kapsa u GIGA (je to kapsa široká 5cm bez pásu, takže tam NB lítá?) Jaká velikost NB se vejde do GIGA?
Chtěl bych se taky zeptat na rozměry batohu DICOTA Bac Pac Fun Darkblue, protože se liší na stránkách dicoty a internetových obchodech
DEUTER a DICOTA
jop, deutera sem si vybral jako pořádnej batoh do školy, na výlety a když sem ho viděl, že k tomu je i brašnička na ntb, tak i na nošení booka. kamarád si ho na vánoce taky hnedka pořidil, fakt nemám žádné výčitky, ten batoh je geniální a za tu cenu, no bomba.. perfektní záda, akorát tedka vydali druhou revizi se stříbrnými zipy a jinými popruhy, já mám ještě tu starší s černými zipy a spojenými popruhy(majitele vi o čem je řeč), vyhovuje mi vice.. děte do něj, hodí se na všecko, dá se stáhnout do placatého tvaru a hlavně má pevné dno, to sem postrádal u většiny batohů... frajirci s dakainem haha noste si v tom učení a za pár měsíců si povíme jaké kdo má dno