zdravim,mohl by mi prosim nekdo poradit,ktery model hp compaq je nejvhodnejsi pro moje pozadavky?
jsem student,takze budu ntb dost casto prenaset..vyhovoval by mi 15'' matnej displej nejlepe...jinak procesor 2GHz nejlepe,3GB RAM,nejlepe neintegrovanou grafarnu tak 256mega..jinak wifi,lan,tyhle veci celkem automaticky...vyuziti,jako ze nepotrebuju na tom delat nake narocne graficke operace nebo strihat videa,ale kdybych potreboval neco podobneho,tak aby me to upe nezklamalo...obcas hry,ale to neni az tak dulezite..jinak filmy atd..proste klasika...asi nejvic se mi libi 6710,ale prave sem se chtel zeptat na porovnani treba s nejakou vyssi radou nebo tak...cena ideal max 27 tis...dik moc za vase podnety...
Rozdíl mezi modely hp compaq
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Mozna ti krivdime. Jsi cech?
Jestli jo, tak: Umis psat velka pismena na zacatku vet. Ty ukoncovat nejlepe jednou teckou a ne takovym drobenim. A po carce se pise mezera
//EDIT by swarm: No ona ta tečka na konci věty a velké písmeno na začátku není ani tolik specifikem jen českého jazyka
Jestli jo, tak: Umis psat velka pismena na zacatku vet. Ty ukoncovat nejlepe jednou teckou a ne takovym drobenim. A po carce se pise mezera
//EDIT by swarm: No ona ta tečka na konci věty a velké písmeno na začátku není ani tolik specifikem jen českého jazyka
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Zpět na „Jaký vybrat notebook“