Thinkpad SL300/SL400/SL500 seria
Díky za odpověď už jsem asi 14 dní tady na foru a čím víc čtu, tím jsem více zmatená...někdo píše, že R500, někdo zase že SL500, je rozdíl opravdu jen v tom, že má R500 roll-cage a tímpádem je odolnější?? potřebuju no´tas, na kterém půjde Wowo a přehraje film ve vlaku, chci kvalitku...a zatím jsem nerozhodná mezi SL500(což byl favorit), R61 a R500...výhoda r61 je, že je na ni recenze...R500 je zase na můj vkus moc drahá a SL500 mě láká grafikou, ale zase není ozkoušená, takže patová situace....a ještě k tomu dneska v CZC zvedli ceny cca o 2K:-( No uvidíme...nejraději bych slyšela, kup ten a ten, baterka v pohodě dá film ve vlaku, wowko si budeš hrát v pohodě...
ještě bych měla dodat, že chci dokupovat min. 1G paměti a zvýšit kapacitu baterky..a hlavně Xpčka...
ještě bych měla dodat, že chci dokupovat min. 1G paměti a zvýšit kapacitu baterky..a hlavně Xpčka...
No asi ne, to je fakt, mě jde jen o to, že to bude první noťas a ráda bych za své těžce vydělané penízky měla něco co bude fungovat. Nejraději bych si objednala tu SL500, páč jsem asi cílová skupina s tím lesklým povrchem, ale stále není žádný ohlas na výdrž baterie...mám čekat, nebo to mám risknout?? jsem děsně netrpělivá:-)
to sa dokupi a bude este kvalitnejsia http://www.alza.sk/ibm-lenovo-usb-webkamera-d70893.htm
MadCap píše:1-2. digitalny vystup (display port)
1-2. vyznamne vyssia kvalita vyhotovenia
3. lepsia klavesnica
4. moznost dockingu (to snad vies co je)
5. svetielko
6. ultrabay (moznost vymenit opticku mechaniku za volitelnu baterku)
Tím pádem vezmeme-li v potaz to cos vypsal, při rozhodování mezi SL500 a r61 se přiklánět k r61 Už z toho mám hlavu do čtverečku
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“