FL90 v2
-
- občas něco napíše
Gothic Pooh píše:Zdravim, na stranke compal.com nam vysiel novy bios 1.18 prednedavnom.. mate niekto nejake blizsie informacie, rady, navody, skusenosti? v textaku sa pise nieco u updatovani GPU mimo ineho.. oplati sa znovu riskovat?
Já jsem nový BIOS nahrál hned. Kbyby měl někdo zájem o bezobslužnou verzi updatu, tak ji lze nalézt zde.
zdravim..uz sa mi viackrat stalo ze ked som hral nejaku hru dlho, tak sa mi notebook vypol..myslim ze to je prehriatim, aj ked ho mam polozeny na stole, aby stal na nozickach a mohol nasavat vzduch..skusali ste uz niekto vycistenie NB, ventilatorov? alebo by to mohlo byt aj niecim inym? stalo sa mi to uz pri viacerych hrach, nie iba pri jednej..
Já ventilátor čistím tak jednou za měsíc nebo dva měsíce a za tu dobu tam ani není moc prachu, takže problém s přehřátím nemám. Je to snadné, takže se toho neboj. Těžko říct, jestli je to něčím jiným, zkus nejdřív zkontrolovat prach ve ventilátoru a pak dej vědět.
Compal FL90 v.2, Intel core 2 duo T7700, 2x1GB ram, Hitachi Travelstar 7K500, Nvidia 8600M GT 512 mb, Windows 7 professional