Notebook do 20.000,- Sk bez DPH
Notebook do 20.000,- Sk bez DPH
Zdravím. Po dlhšom čase som sa konečne rozhodol pre kúpu notebooku. Keďže sa v tom nevyznám prosím o radu. Ako som písal, mal by stáť okolo 20000 Sk bez DPH. Mám doma 2 stolové počítače, čiže zháńam notebook na prehrávanie filmov v HD rozlíšení na plazmovej telke , možno na prerábanie domáceho videa cez pinnacle, sem tam ho prenesiem na dovolenku, pripojenie cez wifi, možno Bluetooth (ni eje podmienkou), web kamera, dvd napaľovačka, ešte nie som rozhodnutý čo na to dám, či vistu alebo xp (skúste poradiť), takže možno bez OS, z programov používam Zoner, pinnacle, office + nejaké ďalšie kancelárske programy, hry moc nehrávam, najzložitejšia bola asi mafia ale nemám na to veľa času. Obrazovka - neviem asi 15 ka. Díky.
re
Ako som už písal, prenášať ho budem minimálne, možno 1 x za mesiac, čo sa týka beterky, tak tiež nepotrebujem extra nároky, väčšinou budem robiť pri zásuvke, čo sa týka výkonu, tak radšej vyšší CPU a GPU ako kvalitu spracovania.
No nejaky kvalitny s extra vykonom nezozenies za 20 tacov slovenskych, mozno tak ceskych ale aj to neviem
Checkni Si nejake HP compaq, Dell, Lenovo 3000/Lenovo ThinkPad R61i , ale to nie je na hw nejako moc naslapane, ale su naspapane na kvalitu.
Alebo si kup nejaky acer ked ho nebudes prenasat - ten ma dostatocne velky vykon ale mensiu kvalitu spracovania ako tie hore, alebo nejake FSko v tejto cenovej hladine.

Checkni Si nejake HP compaq, Dell, Lenovo 3000/Lenovo ThinkPad R61i , ale to nie je na hw nejako moc naslapane, ale su naspapane na kvalitu.
Alebo si kup nejaky acer ked ho nebudes prenasat - ten ma dostatocne velky vykon ale mensiu kvalitu spracovania ako tie hore, alebo nejake FSko v tejto cenovej hladine.

re
Dostal som sa k tomu až teraz, takže skúsim odpovedať. Favoritov nemám, skúsim pozrieť tie odkyzy čo ste písali hore, ja som si práve myslel že na to čo s týcm chcem robiť nepotrebujem nejaký extra kvalitný notebook, ale asi som sa mýlil. Zatiaľ aj tak díky.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“