Poskozeni notebooku (tekutina v klavesnici)
Poskozeni notebooku (tekutina v klavesnici)
Dobry den, podarilo se mi prevrhnout sklenku vina do klavesnice (ACER), notebook se zastavil. Vydelal jsem proto baterku a ted notebook susim. Nemate nekdo zkusenosti pri cisteni notebooku pri takovych situacich? Diky.
Záruka...
Pokud je NTB v záruce, tak bych to IMHO nesvěřoval servisu, protože o tu záruku takhle člověk akorát příjde. Osobně bych doporučoval vyndat baterku, pokus to půjde i BIOSovou a opláchnout pod vodou. Pak sušit... tejden, dva, tři... Sušit samozřejmě bez baterky a ne v síti...
Nebo si prostě zaplatit za odbornou opravu. Každopádně přesunuji no sekce ACER.
Nebo si prostě zaplatit za odbornou opravu. Každopádně přesunuji no sekce ACER.
Re: Záruka...
boo-beek píše:Každopádně přesunuji no sekce ACER.
to ale patri spise do "Ostatni náměty k diskusi"
... to ze si nekdo naleje piti do klavesnice se muze stat i majiteli jineho notebooku ... proto je to obecna diskuse ... diky za pochopeni
test
-
- píše často
Re: Záruka...
admin píše:... to ze si nekdo naleje piti do klavesnice se muze stat i majiteli jineho notebooku
Jo, a zvlaste pak majiteli notase acer. Ta souvislost mezi znackou a politim tu je, protoze nekery notase sou vrzavy a plne skvir, nektere sou kompaktnejsi a leccos jeste ustoji. Kazdopadne kdyby se to stalo me, asi bych vzal mrnavej krizovej sroubovacek a trosku to rozebral, protoze slozenej notas se muze susit taky treba mesic a furt bude pri prenaseni cosi zblunkat.... Tim rozebranim minim "trochu hodne rozebrat".
UPDATE: Kdyz to nepobezi ani potom, zpusob, jak ozulit technicke oddelene, urcite nejakej najdes Jeden z nich sem radeji smazal, stejne prijdes na lepsi.
Naposledy upravil(a) potkanus dne 18 čer 2006 10:49, celkem upraveno 1 x.
Tak se povedlo
Diky vsem za rady. Nakonec jsem se nechal inspisrovat navodem pro serizeni klavesnice aceru a notebook jsem den po nehode otevrel. K memu prekvapeni byla zasazena pouze klavesnice a oblast kolem baterky. Do nitra (zakladni deska) se temer nic nedostalo. Omyl jsem tedy destilkou zasazene casti a druhy den jsem notebook zase slozil. Zatim to vypada, ze funguje bez problemu.
Pokud se tedy nekomu neco podobneho stane (a notebook uz neni v zaruce, u mne propadla pred mesicem), doporucuji notebook rychle obratit a bud rozebrat (viz. odkaz) nebo zanest do servisu.
Pokud se tedy nekomu neco podobneho stane (a notebook uz neni v zaruce, u mne propadla pred mesicem), doporucuji notebook rychle obratit a bud rozebrat (viz. odkaz) nebo zanest do servisu.
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“