Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Ahojky lidé, prosím poradte. Uz 3 tydny intenzivne vybiram,na forech ma kazdy jine zkusenosti.NT do 2 kilo (bolava záda), ale aby se hned nerozpadl,a mel aspon 2G, 160-250G.
Skoda,ze HP,Dell,ci Lenovo maji hodne pres 2 kila.Budu rada za zkusenosti, ktere male NT funguji a prezivaji vice nez 2 roky a za konkretni typy !!
Na neco takoveho jsem myslela, ale není moc jasný displej??? Nekdo kdesi k Satelitum Pro U opsal,ze maji tak jasne a jeskle displje,ze na tom nejde ani pracovat...
Nebo nejakej jinej od Toshiby, uz jsou vice nekvalitni?
Nbo malej Acer? Co si myslite o Acerech?
Tak měla jsi příspěvek v foru o Dellech jenže by smazán tak ti sem hodím co jsem psal tam:
To do 2 kg je limit? Pokud nemáš známe v Dellu nebo v nějaké formě co s nima spolupracuje tak dle tvých požadavků nemáš šanci na CZ trhu je do 2kg jen XPS M1330 a Latitude E6400 a oboje je přes tvůj limit i bez DPH... Co by šlo je Vostro , ale to má přes 2kg a ani bych ti ho nedopučoval v téhto kategorii spíš nějakou Toshibu, třeba tu co narhl Polo
já tedy to Toshibu mám a jsem s ní max spokojená....co se týká jasu displeje, tak si myslím, že je to normálka. Krom toho jde nastavit vyšší nebo nižší jas....