problém s netom na 6735b

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
misho23

problém s netom na 6735b

Příspěvekod misho23 » 10 zář 2008 20:37

zdravím...narazil som na jeden problém snetom na mojom 6735b,ale neviem či to súvisí priamo s NTB...takže,net mám na dvoch compoch cez router,je to DSL...na starom PC je všetko ok,ale tu na NTB mi pripojenie jednoducho vyhodí tak po 15 minútach...potom keď ho chcem znova zapnúť,napíše mi "připojení selhalo" ..neviete v čom môže byť chyba?

PS: vždy vtedy mi aj vypne myš a musím ovládať touchpadom

Václav Sedlář
píše často

Příspěvekod Václav Sedlář » 11 zář 2008 14:25

Tak jesetli to i vypne myš, tak to asi bude deskou, nebo v lepším případě ovladači.

misho23

Příspěvekod misho23 » 25 zář 2008 23:15

takže takto...win som preinštaloval už 3x a stále to robí...ale zistil som aspoň pár vecí:
1) vždy spadne LAN a aj myška
2) stane sa to vtedy keď niečo ťahám (je jedno či mi niekto niečo posiela cez ICQ,alebo ťahám cez DC++ alebo torrent...),keď len tak behám na nete,nič sa nestane
3) nedá sa nahodiť ani myška,ani sieť...pomôže len reštart PC

Václav Sedlář
píše často

Příspěvekod Václav Sedlář » 26 zář 2008 00:03

ještě by to mohl být nějakej konflik s ovladači, nebo irq, nebo to bude opravdu Hw problém.

Až to zase udělá tu chybu, tak až si znovu spustíš systém (jaký máš vlastně win?), tak pravým tlačíítkem myši na tento počítač a vyber volbu spravovat, tam budeš mít v levém sloupci záložku prohlížeč událostí-tam to všechno prohlídní-měla by tam být někde ta chyba+čas kdy se to stalo.

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“