HP dv5-1060ec mam ho doma
-
otino
- občas něco napíše
ahoj...no, ja mam tento notebook asi mesiac a stale su male problemy s dotykovymi tlacitkami na regulaciu zvuku...uz som si stiahol aj nove ovladace a nainstaloval, ale problemy pretrvavaju...hocikedy sa mi zvuk akoby zasekne a sam sa reguluje...nepomaha nic, iba restart...este u niekoho sa objavuju tieto problemy?
-
remus
- píše často
No tak to by ma neskutocne zaujimalo ake zlepsenia (?) obsahuje dv5-1160 *drool*kiwibibo píše:Vcera som pisal na hpmarket.cz ohladom 1060... citujem:
dotaz:
Toto je otazka skor na DV5 - 1060.... bude sa este predavat aj tento notebook? Dakujem
odpověď:
Dobrý den.
V nabídce už nebude. Bude cca za čtyři týdny nahrazen modelem DV5-1160.
S pozdravem,
Přenosil Tomáš
HP WD
HPmarket.cz
Obratom som sa ho opytal na konfiguraciu a cenu, cakam odpoved....
Ceco?
-
Klody
- občas něco napíše
Ja jsem si taky poridil tento notebook a krome slusneho zahrivani (da se ale vydrzet) mam taky obcas problemy s tim dotykovym panelem, ikdyz jsem jeste nezkousel nove ovladace. Jinak rada pro ty, kterym ani ovladace nepomohly- staci stisknout 2x uplne prave tlacitko na vypinani a zapinani wireless pripojeni- z nejakeho duvodu se nejspis buffer tohoto dotykoveho zarizeni vyprazdni a nemusi se pocitac restartovat.otino píše:ahoj...no, ja mam tento notebook asi mesiac a stale su male problemy s dotykovymi tlacitkami na regulaciu zvuku...uz som si stiahol aj nove ovladace a nainstaloval, ale problemy pretrvavaju...hocikedy sa mi zvuk akoby zasekne a sam sa reguluje...nepomaha nic, iba restart...este u niekoho sa objavuju tieto problemy?
-
xxsml
- píše často
-
otino
- občas něco napíše
-
ssamoo
- občas něco napíše
-
muhaha
- občas něco napíše
Klody píše:Ja jsem si taky poridil tento notebook a krome slusneho zahrivani (da se ale vydrzet) mam taky obcas problemy s tim dotykovym panelem, ikdyz jsem jeste nezkousel nove ovladace. Jinak rada pro ty, kterym ani ovladace nepomohly- staci stisknout 2x uplne prave tlacitko na vypinani a zapinani wireless pripojeni- z nejakeho duvodu se nejspis buffer tohoto dotykoveho zarizeni vyprazdni a nemusi se pocitac restartovat.otino píše:ahoj...no, ja mam tento notebook asi mesiac a stale su male problemy s dotykovymi tlacitkami na regulaciu zvuku...uz som si stiahol aj nove ovladace a nainstaloval, ale problemy pretrvavaju...hocikedy sa mi zvuk akoby zasekne a sam sa reguluje...nepomaha nic, iba restart...este u niekoho sa objavuju tieto problemy?
ty nový ovladače to opravujou!!!
-
Kubix
- občas něco napíše
Tak na alze byl obnoven prodej tohoto ntb... takže nevím proč ho nedá do nabídky i hpmarket....kiwibibo píše:Vcera som pisal na hpmarket.cz ohladom 1060... citujem:
dotaz:
Toto je otazka skor na DV5 - 1060.... bude sa este predavat aj tento notebook? Dakujem
odpověď:
Dobrý den.
S pozdravem,
Přenosil Tomáš
HP WD
HPmarket.cz
Obratom som sa ho opytal na konfiguraciu a cenu, cakam odpoved....
-
Dejw.N
- občas něco napíše
-
ronkon
- občas něco napíše
Opravdu to tam ještě bude? Když kliknu na odkaz, tak je na stránce vypsané: Vámi nalezené zboží již není v prodeji. Vyberte si prosím podobné zboží ze stejné kategorie.Kubix píše:Tak na alze byl obnoven prodej tohoto ntb... takže nevím proč ho nedá do nabídky i hpmarket....kiwibibo píše:Vcera som pisal na hpmarket.cz ohladom 1060... citujem:
dotaz:
odpověď:
Dobrý den.
S pozdravem,
Přenosil Tomáš
HP WD
HPmarket.cz
Obratom som sa ho opytal na konfiguraciu a cenu, cakam odpoved....![]()
-
ronkon
- občas něco napíše
-
otino
- občas něco napíše
ja som si tie nove ovladace stiahol, ale problem sa nevyriesil...sice reaguje dotykovy panel lepsie a presnejsie, ale obcas sa mi to zasekne a hlasitost sa reguluje sama...muhaha píše:Klody píše:Ja jsem si taky poridil tento notebook a krome slusneho zahrivani (da se ale vydrzet) mam taky obcas problemy s tim dotykovym panelem, ikdyz jsem jeste nezkousel nove ovladace. Jinak rada pro ty, kterym ani ovladace nepomohly- staci stisknout 2x uplne prave tlacitko na vypinani a zapinani wireless pripojeni- z nejakeho duvodu se nejspis buffer tohoto dotykoveho zarizeni vyprazdni a nemusi se pocitac restartovat.otino píše:ahoj...no, ja mam tento notebook asi mesiac a stale su male problemy s dotykovymi tlacitkami na regulaciu zvuku...uz som si stiahol aj nove ovladace a nainstaloval, ale problemy pretrvavaju...hocikedy sa mi zvuk akoby zasekne a sam sa reguluje...nepomaha nic, iba restart...este u niekoho sa objavuju tieto problemy?
ty nový ovladače to opravujou!!!
hp pavilion dv5-1060ec
-
Kubix
- občas něco napíše
-
xxsml
- píše často
nové ovladače, na které tu byl odkaz, jsem nainstaloval, ale stále nejde regulovat hlasitost během hry (Mafia-nejlepší klasika).otino píše:no, skus nove ovladace...je tu na ne link asi na 21 strane... mne sa da hlasitost regulovat aj pocas spustenej hry...xxsml píše:Mě nejvíc vadí, že hlasitost nejde regulovat pokud je spuštěná nějaká hra.
/edit: Už je to v pohodě, vyzjoušel jsem to v Assasin's Creed a tam to jde, takže to bude problém Mafie.
-
richie
- občas něco napíše
trochu som googlil a vyzera to tak, ze v nemecku sa uz predava ta 1160, ale rozdiely v parametroch su minimalne...ak viete po nemecky, tak kuknite sem: https://www.cyberport.de/item/1002/9097 ... ml?APID=14
old school HP Pavilion zv6130us
new school HP Pavilion dv5-1060ec
new school HP Pavilion dv5-1060ec