Zdar, chci zeptat na Toshiba satellite PRO U400 už sem byl rozhodnutel pro R61. Ale byl sem za nina v Lenovo centrum v ČB a tato návštěva mě dost odradila, byla tam nějaká rekonstrukce a když sem zazvonil vylezl jen nějakej technik, co ani nevěděl kdy se to otevře atd.
Proto mě tahle firma zklamala..
Vím že bude to LENOVO asi kvalitnější ale TOSHIBA se mi líbí má o něco lepší parametry a o 0,5kila lehčí....
Chci se zeptat jestli se dá vůbec srovnávat saši tohoto ntb vůči R61 a celková kvalita zpracování.....
Lenovo R61 14'' vs Toshiba satellite PRO U400
-
- Moderátor
...
No já nevím - nevýhoda v designu? Mně se líbí teda víc než U400 Pro.
Já bych se asi rozhodoval podle toho, jaká velikost displeje ti víc sedne. Původně jsem o téhle Toshibě dost přemýšlel, ale nakonec vyhrála R61. A když jsem si dneska něco kreslil (což, pravda, moc často nedělám), byl jsem docela rád, že nemám třináctku.
Já bych se asi rozhodoval podle toho, jaká velikost displeje ti víc sedne. Původně jsem o téhle Toshibě dost přemýšlel, ale nakonec vyhrála R61. A když jsem si dneska něco kreslil (což, pravda, moc často nedělám), byl jsem docela rád, že nemám třináctku.
ThinkPad 13
...
Tak furt to jsou dva centimetry... Na druhou stranu rozlišení je stejné, takže se ti toho na tu obrazovku i stejně vejde, jen to bude menší. Pokud ti jde víc o mobilitu, tak by byla asi lepší ta Toshiba - těch pár cenťáků a hlavně toho půl kila, to už jde docela znát.
ThinkPad 13
-
- Moderátor
Zpět na „Jaký vybrat notebook“