vykon ATI RADEON HD3200
Lenze tu ide o to, ze CCC je z hladiska narocnosti to najvacsie svinstvo, co si s ovladacmi do PC/NB mozes nahrat. Omnoho vyhodnejsie je pouzit odlahcene ovladace bez CCC v spojeni s ati tray tools, ktory nezbrzdi natolko system, nevytazi tolko prostriedkov ani pamate a hlavne poskytne omnoho viac nastaveni.
Toshiba A200 1M8: C2D 7100, 4GB RAM, HD2600 500/400, 160GB,
SB X-fi Surround 5.1, Logitech Z-2300 + G51, Razer Lachesis + Steelpad Qck
SB X-fi Surround 5.1, Logitech Z-2300 + G51, Razer Lachesis + Steelpad Qck
-
- občas něco napíše
tak já mám HP Compaq 6735b s touhle grafikou, zkoušel sem na tom pár her (Flatout 2, Stalker, AoE 3), čekal sem, že to poběží v pohodě, ale u Stalkera a AoE mě zaráží, že to neběhá uplně plynule. ne, že bych měl málo FPS, ale hry se prostě v pravidelných intervalech škubou (i při poměrně nízkých detailech a rozlišení), při tom škubání se občas taky jakoby zasekne zvuk, neni to uplně nehratelný, ale plynulý taky ne. u Stalkera se dokonce dost trhalo intro (víc než potom samotná hra), to mě zaráží nejvíc. poradil by někdo, v čem může bejt problém? (nastavení GK, novější ovladače - to ale snad mám, nebo něco jinýho). nebo můj NB prostě nemá dostatečnej výkon na zvládnutí těch her?
edit: tak Stalker FPS 45-50, detaily na low a seká se to
edit: tak Stalker FPS 45-50, detaily na low a seká se to
Naposledy upravil(a) marash dne 14 zář 2008 11:51, celkem upraveno 1 x.
tak co jsem zatim zkoušel: FlatOut 2, AoE III, Stalker a SW Battlefront II
vše jede v pohodě na vyšší až vysoké (ne maximální) detaily, nativní rozlišení, AA vypnutej
jinak nemám ted moc času na testy dalších her a nejsem ani takovej pařan. ono neni problém nějakou hru vyzkoušet, ale člověk to musí nejdřív taky sehnat že... až něco zase vyzkoušim, dám vědět
vše jede v pohodě na vyšší až vysoké (ne maximální) detaily, nativní rozlišení, AA vypnutej
jinak nemám ted moc času na testy dalších her a nejsem ani takovej pařan. ono neni problém nějakou hru vyzkoušet, ale člověk to musí nejdřív taky sehnat že... až něco zase vyzkoušim, dám vědět