ACER Aspire 5930G
Re: Display
ancovicka zistil som ze mi nefunguje ani to tlacitko E neotvori mi empowering ... ale predtym to slo nevies ako sa vola ta vec co som nechtiac odinstaloval?
- no nerieste to idem tam hodit zalohu a uz si dam vacsi pozor nemohol by mi niekto napisat ako spravit tu vistu tak aby bola pouzitelna? ktore eci mozem odstranit a ako to nejak nastavit aby to slo dobre?
- no nerieste to idem tam hodit zalohu a uz si dam vacsi pozor nemohol by mi niekto napisat ako spravit tu vistu tak aby bola pouzitelna? ktore eci mozem odstranit a ako to nejak nastavit aby to slo dobre?
Re: Display
Matt píše:ancovicka zistil som ze mi nefunguje ani to tlacitko E neotvori mi empowering ... ale predtym to slo nevies ako sa vola ta vec co som nechtiac odinstaloval?
reknu ti to tak.Odinstaluj vsechny nepotrebne programy,ktere nenajdes ve v Empowering Technology
Jinak jeste me napada.....Launch manager.Diky tomuto programu si nastavis tlacitka podle toho jak chces.Ale je fakt,ze se to nevztahuje na wifi.Avsak mozna to s tim souvisi. Kazdopane wifi proste nemuzes jenom tak odistalovat. Ty ji mas fyzicky v NB.A jestli by jsi odinstaloval drivery.Tak mozna,ze by ti to nejelo.Ale podle me v ovladacich panelech to musis rozhchodit.
Jak rikas. Kdyz tak recovery a mas to.Ale je to zase drbacka se vsema programama
Acer Aspire 5930G-844G32Mn
Intel Core 2 Duo 2,26GHz, 2x2GB, 320GB-5200ot, GF 9600GT DDR3, DVB-TV
Intel Core 2 Duo 2,26GHz, 2x2GB, 320GB-5200ot, GF 9600GT DDR3, DVB-TV
Acer Grid Vista
Acer Grid Vista k ničemu, šel ven!
Gogo: zpochybnovanim znalosti ostatnich se nikam nedostanes
pro lidi co nevi co to umi:
http://www.gsm4u.cz/acer-gridvista-kouz ... ek1493.htm
kazdej at si uvazi kolikrat za den/mesic/rok to pouzije...
pro lidi co nevi co to umi:
http://www.gsm4u.cz/acer-gridvista-kouz ... ek1493.htm
kazdej at si uvazi kolikrat za den/mesic/rok to pouzije...
Acer Aspire 6920G-6A4G25MN, 2GHz Intel Dual Core,4096MB RAM, NVIDIA GeForce 9500M GS.
Backtrack 3 mod final Linux
TV karta AverTV Hybrid Express A577, myš Razer Diamondback
Backtrack 3 mod final Linux
TV karta AverTV Hybrid Express A577, myš Razer Diamondback
Acer Grid Vista
Už jenom ta první věta, program běžící na pozadí. Počet těhle programů se snažím vždy minimalizovat.
Okna si uspořádám sám a 5930G nemá zase takové rozlišení, abych měl na ploše otevřených několik oken vedle sebe.
Okna si uspořádám sám a 5930G nemá zase takové rozlišení, abych měl na ploše otevřených několik oken vedle sebe.
Naposledy upravil(a) West dne 13 zář 2008 16:48, celkem upraveno 1 x.
jestli máš v Biosu nastaveno bootování jako první z DVD mechaniky a máš v mechanice DVD ze systémem,mělo by to po restartu naběhnout samo
no a když tam máš jako první Tvůj HDD-značka,po restartu když Ti zmizí logo Acer a možnost dostat se do biosu,okamžitě Alt-F10 a tam máš na výběr
no a když tam máš jako první Tvůj HDD-značka,po restartu když Ti zmizí logo Acer a možnost dostat se do biosu,okamžitě Alt-F10 a tam máš na výběr
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno