TravelMate 2310
-
- občas něco napíše
TravelMate 2310
Ahoj, nejde mi zvuk a vypisuje mi , že treba nainštalovať ovládač a ja žiadny nemám, čo mám robiť?
a proc by mela volat? muze si je stahnout z netu.. jo a hele kupovala jsi si ten notebook s windowsama nebo bez? protoze jestli s nima tak mas na disku otiskly image cd s ovladacema do ktereho se dostanes pres eRecovery tam das restore a tam jsou 4 moznosti a jedna je reinstalace ovladacu (driveru) na to kdyz kliknes tak se ti spusti ono otiskle cd s veskeryma ovladacema..
MSI GX600PX -014cz : C2D 7500 (2.6GHz TDE), Nvidia 8600GT 512MB, 2GB ram, 250GB HDD, win XP, 3dmark06 5200+ b. + Thermaltake R150N01 IXOFT Fanless NTB Cooler
Re: Neoplex
ACERtechnik píše:Nebo ty taky nemáš 6Kč na telefon?
to ma byt vysmech? docela odvazny na cloveka od acer co by se zakaznikem mel jednat "jako v bavlnce"
To jestli mam nebo nemam 6 korun na to ani nebudu radsi reagovat..
Mimochodem myslim,ze je lepsi kdyz na netu parkrat klikne a ovladace si stahne sam nejen ,ze to bude rychlejsi,ale hlavne vy nebudete stahovat jeho pro nic za nic...
MSI GX600PX -014cz : C2D 7500 (2.6GHz TDE), Nvidia 8600GT 512MB, 2GB ram, 250GB HDD, win XP, 3dmark06 5200+ b. + Thermaltake R150N01 IXOFT Fanless NTB Cooler
tie ovladace si najdes tu :
Kód: Vybrat vše
http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/tm_2310.html
No podle mě je lepčí jí poslat přímo to co má nainstalovat než jí dávat odkaz na FTP server /mám s tím hoodně zkušeností/ ... to je pak milion otázek a stejně nic nerozjede / 60% uživatelů /.
A k těm 6Kč - miluju lidi co radši budou řešit problém 2 měsíce na nějakým foru..a budou si stěžovat a já nevím co.. jen proto aby někam nemuseli volat. Je to lidská blbost a línost, prostě... napíšu a uvidím.. a pokud se nikdo neozve tak si budu stěžovat
A k těm 6Kč - miluju lidi co radši budou řešit problém 2 měsíce na nějakým foru..a budou si stěžovat a já nevím co.. jen proto aby někam nemuseli volat. Je to lidská blbost a línost, prostě... napíšu a uvidím.. a pokud se nikdo neozve tak si budu stěžovat