Mautinek píše:Není to třeba tak, že když si to někdo bere na firmu tak dostane záruku jen jeden rok? Takhle to je u některých modelů Lenova, aspon u czc.
pretoze sa tam ten notebook predava v zaklade len s rocnou zarukou. v USA sa vacsina notebookov predava s rocnou zarukou. dlhsiu si mozes zvolit v konfiguratoroch.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Ja se tedka divam na dell.com a kdyz dam customer tak hned na zacatku se me to pta co si chci koupit za zaruku, muzete mi poradit co se vyplati koupit a co to zanmena ta druha zaruka? je o 150 Liber drazsi tak co vtom je? A pak je tam dalsi vyber ze zaruk myslite ze se vyplati priplatit za Acc.Damage?
ja jsem si slozil [odkaz] za 1167Liber. a myslim , ze je to plna palba takze na cesky to asi vychazi neco kolem 35 000,-
Spyke píše:Ja se tedka divam na dell.com a kdyz dam customer tak hned na zacatku se me to pta co si chci koupit za zaruku, muzete mi poradit co se vyplati koupit a co to zanmena ta druha zaruka? je o 150 Liber drazsi tak co vtom je? A pak je tam dalsi vyber ze zaruk myslite ze se vyplati priplatit za Acc.Damage? ja jsem si slozil [odkaz] za 1167Liber. a myslim , ze je to plna palba takze na cesky to asi vychazi neco kolem 35 000,-
Odkaz vložíš prostě tak že zkopíruješ adresu. Mohl bys to opravit? Docela rád bych se podíval co sis pořídil.
Spyke píše:Ja se tedka divam na dell.com a kdyz dam customer tak hned na zacatku se me to pta co si chci koupit za zaruku, muzete mi poradit co se vyplati koupit a co to zanmena ta druha zaruka? je o 150 Liber drazsi tak co vtom je? A pak je tam dalsi vyber ze zaruk myslite ze se vyplati priplatit za Acc.Damage? ja jsem si slozil [odkaz] za 1167Liber. a myslim , ze je to plna palba takze na cesky to asi vychazi neco kolem 35 000,-
Odkaz vložíš prostě tak že zkopíruješ adresu. Mohl bys to opravit? Docela rád bych se podíval co sis pořídil.
no právě že já jsem pro černou ale na anglickém ebay maj konfigurace co me vyhovují jen v červené barvě : pořád se rozhoduju kde ho koupit a už jsem z toho zoufalý
Jako nemyslel jsem si to, ale červená je opravdu šik, na obrázcích to tak nevypadá, ale když jsem ho vzal tak jsem se divil a sám kdybych šel od XPS beru červenou...
ahoj, chtěl jsem se zeptat někoho, kdo ma tento model na touchpad. Prakticky nepoužívám myš a nikde jsem nenašel bližší info.
Neznám odbornou terminologii, takže jenom laicky:
1)můžu na touchpadu scrollovat dolu a nahoru? (je tam nějaká okrajová část pro tento účel)
2)Jde poklepáním na touchpad otevírat a zavírat složky a podobně? (třeba u maců to nejde)