GTA 4 oficialni pozadavky, pojede my to?
GTA 4 oficialni pozadavky, pojede my to?
Windows XP SP2
Processor: Dual core processor (Intel Pentium D or better)
RAM: 2GB
Hard Drive: 18GB free hard disk space
Video Card: 512MB Direct3D 10 compatible video card or Direct3D 9 card compatible with Shader
Drive: DVD-ROM dual-layer drive
Tak tohle sou DOPORUCENE oficialny HW pozadavky.Abych si nekdo nemyslel ze je to fake tady je stranka kde bylo dnes zverejneny:http://www.gamesforwindows.com/en-US/Games/Pages/grandtheftautoiv.aspx.A proto se ptam pojede my to ??
Processor: Dual core processor (Intel Pentium D or better)
RAM: 2GB
Hard Drive: 18GB free hard disk space
Video Card: 512MB Direct3D 10 compatible video card or Direct3D 9 card compatible with Shader
Drive: DVD-ROM dual-layer drive
Tak tohle sou DOPORUCENE oficialny HW pozadavky.Abych si nekdo nemyslel ze je to fake tady je stranka kde bylo dnes zverejneny:http://www.gamesforwindows.com/en-US/Games/Pages/grandtheftautoiv.aspx.A proto se ptam pojede my to ??
Acer aspire 5920g Intel® Core™2 Duo T5750 2.0ghz,667Mhz FSB 2MB.ATi Mobility Readon HD 3650 512ram ,2GBram,250GB HDD.LCD 15''4.Vista HP
jackmo: Proc by ti to nemelo jet proboha - 1) jsou to jen orientacni pozadavky a vetsinou ta hra chodi i na slabsim hardwaru, akorat staci mit podporu nutnych technologii (jako jsou shadery apod.) 2) k cemu ti je to dobre, kdyz ta hra stejne jeste nevysla, az ta hra vyjde, tak to poznas sam jestli ti to pujde nebo ne, ale nevidim jediny duvod proc by nemelo, kdyz mas nejnovejsi hardware ze stredni tridy... achjo , tvoje hloupe dotazy zaplavuji forum az to neni hezky
kosta: rozbehnout nejspis ano, pokud nebude nejaky problem v driverech, ale jestli to bude hratelne se rict neda.
POCKEJTE SI AZ TO VYJDE!

kosta: rozbehnout nejspis ano, pokud nebude nejaky problem v driverech, ale jestli to bude hratelne se rict neda.
POCKEJTE SI AZ TO VYJDE!

onne: som videl volakde a musim to najst ze porovnavali karty X3100 s 8400M GS co je iny srot a si pametam ze v niektorych pripadoch dopadla X3100- ka lepsie dokonca......samozrejme na mojej 9600-ke mi slape naozaj vsetko velmi pekne dokonca uz aj ten vas crysis som skusal aj ked ako hra ma to nazaujalo ale grafika na strednych detailoch pri 1280x800 rozliseni to slapalo na 26fps bez problemov
HP Dv5-1060ec
Dell XPS M 1330
Dell XPS M 1330
Taky kterej blbec by si kupoval kvalitni notebook s integrovanou GK kvuli Crysis, GTA 4 apod.. Ani notebook za 80 000Kc na to nestaci... Pro pozitek ze hry - PC za 25 000Kc + 30" monitor a trada... Crysis na high.
Je to jen spis otazka, jestli to jede, nejede... Takova sranda kvuli tzv. FPSkarum..

Je to jen spis otazka, jestli to jede, nejede... Takova sranda kvuli tzv. FPSkarum..

Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Michal27 píše:To je nesmysl...Az x4500 slape 8400GS na paty... X3100 ma polovicni, ne-li tretinovy vykon.. Ale jestli mas nejaky benchmark...hod odkaz, at se pokocham
4500 je asi 2x mene vykonna nez 8400GS.. 3100 asi 4x.
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in