Barbone
Re: Barbone
MalcolmCZECH píše:Co rikate na znacku Barbone? Ma nekdo zkusenosti? Hm? Mam zajem o tento: http://www.barbone.cz/?Odeslat=KONFIGUR ... =0&dealer=
Mate ho nekdo? Muzete nejak poradit?
No dyt to je sasi z helu to se radeji jukni na vbi www.vbi.cz za 32 tis mas lepsi masinu
VBI HEL80 (HEL80-I4), notebook, Intel C2D T7200 2GHz, 2GB (667), 100 SATA (7200), SMulti, 15.4",Go7600 256MB, I945PM, wlan, glan, BT, FW
Prave jsem zakoupil Barbonacky W Boss, coz je vlastne sasi HEL80. Rekl bych ze krome pameti, ktere do toho davaji (Transcend) nevidim rozdil od produktu na VBI.cz
Vykonostni testy ktere jsem na nem provedl odpovidaji vykonu VBI HEL80 pri obdobne konfiguraci (mereno pri "tovarnim nastaveni a v konfiguraci uvedene v mem podpisu" ):
3Dmark2005 3381
3Dmark2006 2016
SuperPI[2M] 1:30
vydrz na baterii 2:15h (surfovani + 30 min kopirovani dat z DVD, nejnizsi jas), 3:05h pri vyuzivani vyhradne kancelarskych aplikaci
Vykonostni testy ktere jsem na nem provedl odpovidaji vykonu VBI HEL80 pri obdobne konfiguraci (mereno pri "tovarnim nastaveni a v konfiguraci uvedene v mem podpisu" ):
3Dmark2005 3381
3Dmark2006 2016
SuperPI[2M] 1:30
vydrz na baterii 2:15h (surfovani + 30 min kopirovani dat z DVD, nejnizsi jas), 3:05h pri vyuzivani vyhradne kancelarskych aplikaci
Barbone Compal HEL80, Core2D 1.6GHz, 1GB RAM, HDD 100GB Toshiba(5k4 rpm), GPU nVidia GoForce 7600
Zatim si nemuzu stezovat, dodani bylo excelentne rychle, notebook odpovida tomu co jsem z recenzi a reakci na tomto foru slysel. Myslim, ze rozdil oproti strojům dodaným z VBI.cz limituje k nule
Otazkou vsak zustava, jak bude probihat reklamace (pokud bude vubec potreba ) To je prave to ceho se u TS Bohemia nejvic bojim.
Otazkou vsak zustava, jak bude probihat reklamace (pokud bude vubec potreba ) To je prave to ceho se u TS Bohemia nejvic bojim.
Barbone Compal HEL80, Core2D 1.6GHz, 1GB RAM, HDD 100GB Toshiba(5k4 rpm), GPU nVidia GoForce 7600
U T.S.Bohemia je podle mne lehci nakup ... dela se primo u nich. Kdezto u VIB, jak jsem pochopil, tak si to musim vybrat a pak zaslat nasmlouvanemu prodejci.
Na druhou stranu VIB ma takto vice mist, kde je mozne reklamovat.
Tezke rozhodovani ... ceny pro T.S.Bohemia i zpusob vyberu, ale lehci reklamace u VIB ...
Na druhou stranu VIB ma takto vice mist, kde je mozne reklamovat.
Tezke rozhodovani ... ceny pro T.S.Bohemia i zpusob vyberu, ale lehci reklamace u VIB ...
http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=294&start=216
Jinak reklamace u TS Bohemia jsou docela drsne. Teda alespon v brnenske pobocce se kterou mam zkusenosti. Ale zatim me nikdy nevydrbali. Jen ten pristup je drsnejsi..
Jinak reklamace u TS Bohemia jsou docela drsne. Teda alespon v brnenske pobocce se kterou mam zkusenosti. Ale zatim me nikdy nevydrbali. Jen ten pristup je drsnejsi..
hehe... no ja zazil reklamaci firemnich veci pro site v Olomoucke pobocce - mazec:
a) chovani a la "dalsi otrava"
b) "nevim" - odpoved na "kdy by to mohlo byt", "kdy nam date vedet" "uz vite co tomu je"
c) a stejne se na nas divali s tim, ze jsme tomu neco udelali my :o)
nicmene nastesti nam to dali vzdy nejak do kupy... az na to ze to trvalo cca 14 dni ...
nevim, tenkrat me to prislo normalni, ale dnes bych jim ty routery obil o hlavu :o)
a) chovani a la "dalsi otrava"
b) "nevim" - odpoved na "kdy by to mohlo byt", "kdy nam date vedet" "uz vite co tomu je"
c) a stejne se na nas divali s tim, ze jsme tomu neco udelali my :o)
nicmene nastesti nam to dali vzdy nejak do kupy... az na to ze to trvalo cca 14 dni ...
nevim, tenkrat me to prislo normalni, ale dnes bych jim ty routery obil o hlavu :o)
Ty same zkusenosti se daji potvrdit i s reklamaci v Praze, ikdyz stroj nakonec do kupy nedali, ale penize vratili.
V cem vas muzu trochu uklidnit, tak notebook postaveny na sasi HEL80 od Compalu (alespon moje VBI verze) funguje zatim bez problemu (8 mesicu), cili byste se s tim nemuseli moc potykat. Uvidim za dalsich 8 mesicu, jestli se mi podari servisu vyhybat.
V cem vas muzu trochu uklidnit, tak notebook postaveny na sasi HEL80 od Compalu (alespon moje VBI verze) funguje zatim bez problemu (8 mesicu), cili byste se s tim nemuseli moc potykat. Uvidim za dalsich 8 mesicu, jestli se mi podari servisu vyhybat.
Zpět na „notebooky - ostatní značky“