[ ODKAZ ]
myslím si, že u HPečka dobrý kompromis ve značce výkonem v grafice a procesoru, splňuje to tvé požadavky v procesoru a cenově není taky špatný
doufam, že mi na něho řeknete samou chválu, zítra si pro něho totiž jedu
Draajea píše:tak jsme to doma probrali a bylo mi řečeno, že to musí být do 20.000 kč včetně DPH, tudíž pravděpodobně zvolím 6735b s WSXGA ( [ ODKAZ ]) je to jeden z těch co jste mi tu doporučovali, takže snad to bude dobrá volba, má vše co jsem chtěl, jen asi nemá tu web kameru a pořád nevím jestli to má WiFi, ale to by mělo mít že...
je, tak to mě potěšilo, že má tu kameru:) ale stejně to nemůžu nikde najít, že jí má a z obrázku to nepoznám...Ghost píše:Draajea píše:tak jsme to doma probrali a bylo mi řečeno, že to musí být do 20.000 kč včetně DPH, tudíž pravděpodobně zvolím 6735b s WSXGA ( [ ODKAZ ]) je to jeden z těch co jste mi tu doporučovali, takže snad to bude dobrá volba, má vše co jsem chtěl, jen asi nemá tu web kameru a pořád nevím jestli to má WiFi, ale to by mělo mít že...
ten 6735b web kameru ma a samozrejme aj wifi
Downloader07 píše:Taknejak sem si to tu procet a celkem se v tom co se tu pisa vidim...porad vaham co vybrat.. vychazim z tech par booku co je tu sem tu nasel.. muze nekdo porovnat tehle pet?
[ ODKAZ ]
[ ODKAZ ]
[ ODKAZ ]
[ ODKAZ ]
[ ODKAZ ]
pozadavky na ne sou skoro stejny jako maj ostatni.. castejsi cestovani.. asi bude muset chvili vydrzet bez zasuvky.. ale bylo by potreba aby i nejako utu hru rozbehal.. aspon jednou za cas... btw draajea jakej byl nakonec vyber?
Zpět na „Jaký vybrat notebook“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 hostů