poradte mi RAM a procesor alebo GRAFIKA
-
- občas něco napíše
poradte mi RAM a procesor alebo GRAFIKA
zdarvim idem si kupovat Notebook .a neviem naco sa mam zamerat .potrebujem nootebok na graficke programi ako autocad 3dsmax VIZ ...photoshop flash .....mam sa zamerat na procesor a RAM alebo GRAFIKU ....pripadne mi poradte niake namakane nooteboku do 35000...diky
Zaměř se na kvalitu zpracování, pevnost šasi, ergonomii, výdrž baterie...
Na CAD se hodí i vysoké rozlišení. Ke 3Dsmax by bodla dedikovaná grafická karta. Velikost úhlopříčky displaye si musíš rozmyslet sám. 35k je ale dostatečná suma na dobrý notebook. Snad Lenovo ThinkPad R500 v lepší verzi?
Na CAD se hodí i vysoké rozlišení. Ke 3Dsmax by bodla dedikovaná grafická karta. Velikost úhlopříčky displaye si musíš rozmyslet sám. 35k je ale dostatečná suma na dobrý notebook. Snad Lenovo ThinkPad R500 v lepší verzi?
Fedora @ Lenovo ThinkPad T460s
-
- občas něco napíše
noo
co znamena ze je karta dedikovana graficka karta?:shock: a aky vykon ma ta graficka karta na tom notebooku ..... a ten notebook co si mi odporucil je trochu drahy podobnu zostavu mi niekto ponukal za 18 litrov.... jeden kamarat mi odporucil dell studio17
Naposledy upravil(a) svklampard dne 17 zář 2008 18:06, celkem upraveno 1 x.
ne podobnou sestavu ti nikdo za 18 litrů určitě nenabízel.. doporučuju si trochu projít tohle forum.
nebo si aspon precti znova a poradne ten prispevek od Grinche..
hlavne na
"Zaměř se na kvalitu zpracování, pevnost šasi, ergonomii, výdrž baterie...
Na CAD se hodí i vysoké rozlišení. "
to co ti kdo mohl nabizet za 18 tisic mohlo byt sice co do vykonu podobne, ale co do kvality nesrovnatelne.
nebo si aspon precti znova a poradne ten prispevek od Grinche..
hlavne na
"Zaměř se na kvalitu zpracování, pevnost šasi, ergonomii, výdrž baterie...
Na CAD se hodí i vysoké rozlišení. "
to co ti kdo mohl nabizet za 18 tisic mohlo byt sice co do vykonu podobne, ale co do kvality nesrovnatelne.
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
Zpět na „Jaký vybrat notebook“