Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Potřeboval bych poradit nejaky kvalitni notebook tak do ceny 15 tis. , chtel bych aby byl spise herni, sam se vtom vubec neorientuji tak prosím lidi co tomu rozumi o radu, predem dekuju.
Súhlasím s Polom, a ak chces naozaj herný notebook tak si musíš pekne priplatiť, to čo ty chceš je niečo ako keby si chcel kúpiť lexus isf za cenu škody octavia.
V tejto cene to bude prave to HP a viacmenej aj najvykonejsie...(Daju sa sice najst booky ajs trosku vykonejsimi grafikami ale na ukor: kvaliti,chladenia,vybavi,servisu,odolnosti atd. )
takze si myslis ze ten HP Compaq 6735s je pro studenta na praci i hry asi nejlepsim resenim v pomaru cena/kvalita?? a jeste jak se na ty notebooky divam tak je tam spousta poddruhu napriklad (KU223EA) nebo (FU372ES), ja se vtom fakt moc nevyznam a nechci udelat hloupost
Je tam napisane : Broadcom Wireless LAN 802.11a/b/g/draft-n to znamena to com som napisal v predchodzim prispevku...
A v czc. pisu zase WLAN ( wirelless local area network ) a drviva vacsina bookov dnes ma Wi-Fi ( z novych tak 99.99% vynimky by si spocital na jednej ruke )