Podle me je to problem toho displeje, bude to levny TN smejd ktery ma velmi omezenou paletu barev a to rozmazani neumi korektne zobrazit. Coz neznamena, ze i na dobrem displeji je ClearType snesitelne - nenileon píše:jo tohle je problem ClearType ... tim se to napravi ... mam taky HP a hrozne me to stvalo tak sem to vypnul ...
HP Compaq nx 6110
Ja ClearType nesnasim, asi to bude urcite tim, protoze pokud ma stejne rozliseni, predpokladam nelesteny displej, tak dnesni LCD sou natolik kvalitni, ze i TN panel uplne postacuje, mel sem nekolik takovych a zadna hruza to neni...
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
HP nx 6110
no dobre .. ale ja potrebujem potoc s tym podsietenim lcd ne z clear tipe ..
uz ma to sere ....
uz ma to sere ....
Podsvětlení
Uff, tady je "každá rada drahá". Přiznám se, že mi nenapadá... Hm, osobně si myslim, že s ovladačema to problém není, protože tohle by mělo fungovat nezávisle na nich. Nemám teď NTB po ruce, ale není třeba ohledně toho nějaká volba v BIOSu?
Myslim ze chyba v Biosu nebude (mimochodem u tohoto notebooku je udelany bios hrozne neda se tam nastavit skoro nic newim kdo mohl takovy Bios vymyslet ),ja si jen vzpominam jak sem notebook poprve zapnul displey byl uplne katastrofalni tak sem si to poreguloval Fn+F9(F10) a trochu prenastavil gamma korekce jas a kontrast a od te doby nemam vubec zadne vyhrady k displaji.Ale zato mam jinou vyhradu newim jestli je to mym nestestim nebo cim ale koupil sem ho s combo mechanikou ktera necetla cedecka coz znamenalo ihned zarucni opravu a ted mi zas napraskl plast u kloubu monitoru.Jens em se chtel zeptat jestli se vam neco podobneho nestalo.
konecne ...
mno tak uz sa to viriesilo .. musel som odobrat klavesnicu s zoznamu hardwaru a znova pridat resp. nainstalovat ... ale hp-cko ma otrasne vyriesenych technikou a vobec celu podporu .. kazdy vravi nieco ine .. od noveho biousu cez domontaciu klavesnice a visistenie notebooku .. .uf ..
este bi ma zaujimalo ako mas nastavenu gammu ,kontrat jas .. a pod .. konktretne hodnoty .. diki .moc .. zatial sa majte .. .
este bi ma zaujimalo ako mas nastavenu gammu ,kontrat jas .. a pod .. konktretne hodnoty .. diki .moc .. zatial sa majte .. .
hm ..
neni to trosku svetle ?
mno co ...
a ostaty sa neozvu ?... wed piste ... diki
leon píše:to jsi asi necetl pozorne ... notebook ma v sobe chipset, ktery sice podporuje SATA, ale SATA konektor v notebooku neni ... kvuli cene je tam jen ATA
Ach tak, no já jsem to pochopil tak, že tam jsou konektory dva a PATA tam dali kvůli ceně, ale nechápu to, když podle ceníků jsou ceny disků srovnatelné.
Nevadí, pořídím teda PATA disk.
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“