Qosmio G50
Kluci, ja myslel toto http://store.apple.cz/IMC-Apple-Store/W ... c_may_2008
...... MacBooka ne...ten neni lacinej...
Hmotnost je sice o 3kg vetsi, ale je tam vetsi displej.. Vyssi vykon ( ta verze s 8800...)... Pro maniaka, co chce koupit vetsi jak 17" notebook je to ta nejrozumnejsi rada.
Hmotnost je sice o 3kg vetsi, ale je tam vetsi displej.. Vyssi vykon ( ta verze s 8800...)... Pro maniaka, co chce koupit vetsi jak 17" notebook je to ta nejrozumnejsi rada.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Michal27 píše:Kluci, ja myslel toto http://store.apple.cz/IMC-Apple-Store/W ... c_may_2008
to nemyslis vazne ne ? jak bys todle asi tahal ? zabalit do bublin pretahnout izolačkou a do kufru ne ?
Intel Core2Duo / 6600 @ 2,88gHz / Arctic Cooling Freezer 7 Pro , Asus -P5K-E , Kingston DDR2 4x1GB 1066MHz CL5 , MSI NX8800GTX , 2xWD raptor 74Gb + 300WD, Thrmaltake VA8000 , Yesico FL-550W>
H3D_kRu píše:
to nemyslis vazne ne ? jak bys todle asi tahal ? zabalit do bublin pretahnout izolačkou a do kufru ne ?
No, to tahani by nebyl uplne problem. Na cestovani mam stary notebook HP, ktery porad funguje. Qosmio bude lezet na stole celou dobu, stehovat ho budu fakt vyjimecne.
Co mne ale vadi je ten operacni system.
Michal27 píše:Tak proc to chces.... Za ty penize muzes mit mnohem krasnejsiho a ucelovejsiho MACa... s vetsim, kvalitnejsim displejem a beze strachu, ze se neco pokazi...
Protoze chci windows.
Protoze nemam cas zkouset a ucit se pracovat s novym operacnim systemem a testovat desitky programu, se kterymi jsem nikdy predtim nedelal, abych treba za par mesicu experimentovani zjistil, ze to proste neumi uplne vsechno to, na co jsem si po letech pouzivani software ve windows zvykl.
Nejsem normalni uzivatel, tzn. ze kdyby mne slo jen o surfovani na internetu, emaily a sledovani filmu, uz bych davno nejakeho maca mel. Ale trvalo mne roky, nez jsem si vysteloval pocitac ruznymi programy a nemam duvod to menit.
Ale kvalitu mac hardware v zadnem pripade nezpochybnuji. Jen je to proste pro jine uzivatele.
tak jsem absolutně naranej a zklamanej
1/ u ntb je jen americka zasuvka do el. sítě
2/ není tam návod
3/ visty jsou také v ang
4/ klávesnice česká není
dají se pak ty visty po nainstalování nějak počeštit ?
1/ u ntb je jen americka zasuvka do el. sítě
2/ není tam návod
3/ visty jsou také v ang
4/ klávesnice česká není
dají se pak ty visty po nainstalování nějak počeštit ?
Intel Core2Duo / 6600 @ 2,88gHz / Arctic Cooling Freezer 7 Pro , Asus -P5K-E , Kingston DDR2 4x1GB 1066MHz CL5 , MSI NX8800GTX , 2xWD raptor 74Gb + 300WD, Thrmaltake VA8000 , Yesico FL-550W>
jedině že by tam byla vista ultimate... ta jde počeštit...
návod nepotřebuješ...
šňůru taky seženeš...
no jo proto psali že je to americká verze....
čekal sem to... možná když seženeš českou instalačku visty tak to půjde na tu licenci nainstalovat... ale nejsem si úplně jistej... s klávesama už nic neuděláš fungovat budou ale nevíš kde co máš, leda to nějak polepit... , je to škoda...
návod nepotřebuješ...
šňůru taky seženeš...
no jo proto psali že je to americká verze....
čekal sem to... možná když seženeš českou instalačku visty tak to půjde na tu licenci nainstalovat... ale nejsem si úplně jistej... s klávesama už nic neuděláš fungovat budou ale nevíš kde co máš, leda to nějak polepit... , je to škoda...
ThinkPad X61 / T7300, 4GB DDR2, 320GB 7200 rpm, X3100, Windows 7 Pro.
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
ma to ultimate, cestina se stahuje, hustej zvuk , kabel zapujcen od znameho , hustej obraz , začíná se mi to na druhej pokus líbit
prdlik píše:H3D_kRu píše:ma to ultimate, cestina se stahuje, hustej zvuk , kabel zapujcen od znameho , hustej obraz , začíná se mi to na druhej pokus líbit
No tak se nenech pobizet a neco napis. Uz ho mas dva dny a porad nic.
No az dnes jsem zkusil nainstalovat crysis a trochu se to trhalo na vysoke detaily pote jsem dal stredni a frcelo to luxusne takze hry parada, klavesnice je leskla jak psi kule ale pise se na ni dobre bavi me num klavesnice , samo druhou strankou veci je ze je na ni vse videt ale to konkretne me netrapi, displej je moooc luxusni vcetne super zvuku ten nema konkurenci, trosku trnem je ze na 18,4 ntb sehnat brasnu to je umeni takze zaroven prosim jestli nekdo ma nejaky tip na 18.4 prosim hodte odkaz to ze by mel byt hlucny tak to je ta nejvetsi blbost takhle tichej stroj pri jakekoliv zatezi jsem jeste neslysel /samo neberu v podtaz dvd mech/
baterka hazi odhady kolem 2,5hod a vypada ze by po zajeti mohla kolem 2h vydrzet , vaha neni vubec problem pripada mi ze ntb me zeny 15.4 je stejne tezky /jasny ze neni/ .
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“