Sony Vaio VGN-NR31Z/S
Tom22 píše:GPU-Z mi ukazuje,ze ta 8400M GT ma len 64 bit zbernicu.a ukazuje mi to aj rivatuner a everest.MOzte skusit ci vam ukaze to iste,kto mate tento nb
jo, tak tohle by me taky celkem zajimalo. muzete se jeste nekdo podivat, jestli taky mate jenom 64bit sbernici? jestli jo, tak je to od sony pekne prasacke a jdu do HP.
64bit zbernica...co to tolko riesite? ak si chcete kupit hracske dela...siahnite po HP nad 30tisic...ja som si vyberal book na pracu a obcasne zahranie na co mi vynikajuco sluzi...a takato karta, ze je zbytocne kurenie? si na omyle....notebook zvonku nema vyssiu teplotu ako 30stupnov...a to len pri chladici!! a pri hrani teplota GPU a CPU neprekroci 50 stupnov...co je vynikajuci paramater. Book pouzivam uz dva mesiace...a mozem povedat, ze uz prestal ovela silnejsie masiny svojou vydrzou...a huzevnatostou....
nekupujte si takyto notebook
akoze ide v pohode ale teplota GPU: 68, core1: 54, core2: 54 na povrchu notebooku to nie je vobec citit vobec nie je teply, ale chladic v kuse fuka a musim povedat ze nie najtichsie (porovnavam s asusom ktory som mal predtym) a viac mi vadi ze vsetko na notebooku praska vsetky plasty su nekvalitne... a neda sa to ani porovnavat ani trochu s asusom co som mal predtym, zaplatite iba za znacku aspon v pripade tehto modelu... komponenty v notebooku su tiez dost slabe (porovnavam z notebookom http://www.datacom-ke.sk/default.asp?cl ... tiid=25179 ktory si kupil brat a musim povedat ze podobne parametre a velky rozdiel vo vysledkoch.... az na grafiku ta je v HP horsia)
nehovorim, ze asus je lepsi to nie, len chcem povedat, tento model sa firme sony nepodaril, co sa tyka konstrukcie .... aspon dufam, ze iba tento za tie peniaze by som urcite bral dell studio ale kazdy sa uci na svojich chybach
nehovorim, ze asus je lepsi to nie, len chcem povedat, tento model sa firme sony nepodaril, co sa tyka konstrukcie .... aspon dufam, ze iba tento za tie peniaze by som urcite bral dell studio ale kazdy sa uci na svojich chybach
Bluetooth
Zdravim chtěl bych se zeptat někoho kdo vlastní tohoto krasavce jestli je v něm integrovane bluetooth. Jelikož je to těžko vypatratelne na testu sem v parametrech četl že tam je , ale u vyrobce a v internetovych prodejnach se pise ze neni. Dik za odpoved
Pridavam pohlad spat na 3/4 roka straveneho s tymto modelom.
Nejake ovzvlast velke problemy sa nevyskytli...stale som spokojny s tym, co mi notebook ponukol a nadalej ponuka. Nepaci sa mi zvuk, ktory vychadza z praveho pantu, ale na ochranu musim povedat, ze som nan nechcene stupil, ked som vstaval z postele. Lave tlacidlo na touchpade mi vynechava, dovod je neznamy, cim stlacam blizsie k stredu tym je reakcia castejsia. Horna navigacna klavesa pri stlacani skaredo praska. Je pocut lupnutie, ktore sa mi velmi, ale velmi nepaci. Podobny problem zacinam registrovat aj na dalsich klavesach. Ventilator chladi coraz castejsie a je hlucnejsi, ako ked som notebook vybalil z krabice.
Chcel by som ho poriadne precistit od vsetkych veci, ktore nan spadli respektive sa vyliali pocas pouzivania (cervene vino, olej z rybacej konzervy, nejake to jedlo) a nemal som moznost sa k nim dostat. Dufam ze mi reklamacia ako prevencia pomoze. Notebook si somnou vela prezil a stale ide, zaco ma u mna velke plus a tie drobnosti mu ozeliem, nakolko verim ze sa odstrania.
EDIT: Pridavam prevadzkove teploty(su trosku skreslene, cely den mi do izby prazi slnko) :GPU 78, Doska 70, Jadro1 70, Jadro2 71, HDD 43...akurat som sa dohral...
Nejake ovzvlast velke problemy sa nevyskytli...stale som spokojny s tym, co mi notebook ponukol a nadalej ponuka. Nepaci sa mi zvuk, ktory vychadza z praveho pantu, ale na ochranu musim povedat, ze som nan nechcene stupil, ked som vstaval z postele. Lave tlacidlo na touchpade mi vynechava, dovod je neznamy, cim stlacam blizsie k stredu tym je reakcia castejsia. Horna navigacna klavesa pri stlacani skaredo praska. Je pocut lupnutie, ktore sa mi velmi, ale velmi nepaci. Podobny problem zacinam registrovat aj na dalsich klavesach. Ventilator chladi coraz castejsie a je hlucnejsi, ako ked som notebook vybalil z krabice.
Chcel by som ho poriadne precistit od vsetkych veci, ktore nan spadli respektive sa vyliali pocas pouzivania (cervene vino, olej z rybacej konzervy, nejake to jedlo) a nemal som moznost sa k nim dostat. Dufam ze mi reklamacia ako prevencia pomoze. Notebook si somnou vela prezil a stale ide, zaco ma u mna velke plus a tie drobnosti mu ozeliem, nakolko verim ze sa odstrania.
EDIT: Pridavam prevadzkove teploty(su trosku skreslene, cely den mi do izby prazi slnko) :GPU 78, Doska 70, Jadro1 70, Jadro2 71, HDD 43...akurat som sa dohral...
Dobrý den,
mám tenhle ntb už téměř rok. Poslední dobou se začaly vynořovat problémy s klávesnicí čistě mechanického původu. Jednoduše se jednolitvé klávesy začaly lámat. Resp. jejich úchyty na základní desce klávesnice. Prosímvás, jaká je možnost opravy? Kde jsou schopni tohle opravit? Pravděpodobně bude potřeba vyměnit kompletně podvozek klávesnice - kolik to plus-minus stoji ? Děkuji moc za všechny rady a odpovědi
mám tenhle ntb už téměř rok. Poslední dobou se začaly vynořovat problémy s klávesnicí čistě mechanického původu. Jednoduše se jednolitvé klávesy začaly lámat. Resp. jejich úchyty na základní desce klávesnice. Prosímvás, jaká je možnost opravy? Kde jsou schopni tohle opravit? Pravděpodobně bude potřeba vyměnit kompletně podvozek klávesnice - kolik to plus-minus stoji ? Děkuji moc za všechny rady a odpovědi