Compal HL90
trnyv píše:Já sem ho objednal v pondělí a přišel mě email jestli potvrzuji objednávku. Tak jsem ji potvrdil a nic. Na internetu svítí že je objednávka potvrzená ale že se montuje vůbec. A prej dodáme do 3 dnů na adresu. Hovnajz! Ať si pohnou, už se nemůžu dočkat.
a kde ti svítí,že je objednávka potvrzená?já to nemohu najít:(
//: tak sem jim psal email,uvidíme...
ineya píše:Raduzz píše:jde nejak jednoduse tu slozku stahnout i vcetne vsech podslozek? abych nemusel postupne stahovat vsech 20 souboru (nebo kolik jich tam je)
wget -k -m -r hxxp:/blahblah
pripadne pre windows bol program ktory sa volal teleport pro, mozno to tiez vie aj flashget
zadal jsem wget -k -m -r http:/blahblah
a prestalo to stahovat az mi na danem disku doslo misto (stahlo to 1,5GB). tahalo to i nadrazene adresare.. asi kouknu do manualu
HL90 - 1680x1050, GF 9600M GT 512MB, P8600, 4GB RAM, 200GB HDD
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli měl někdo problémy s instalací Finger Print. Dal jsem tam vše co bylo na CD pro čtečku otisků, ale když se s ní pak cokoli snažím dělat, napíše to že zařízení pro čtení otisků nebylo nalezeno. Zkoušel jsem stahovat různé verze ovladačů, ale nepomohlo to. Nenapadá někoho další řešení ? Myslel jsem že bude zakázaná v biosu, ale když sem se mrknul do biosu docela jsem se lekl Něco tak osekaného jsme už dlouho neviděl.
Andrasin píše:Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli měl někdo problémy s instalací Finger Print. Dal jsem tam vše co bylo na CD pro čtečku otisků, ale když se s ní pak cokoli snažím dělat, napíše to že zařízení pro čtení otisků nebylo nalezeno. Zkoušel jsem stahovat různé verze ovladačů, ale nepomohlo to. Nenapadá někoho další řešení ? Myslel jsem že bude zakázaná v biosu, ale když sem se mrknul do biosu docela jsem se lekl Něco tak osekaného jsme už dlouho neviděl.
CD? na XP jsem si nainstaloval jenom to co bylo tady: PSQL582Build4414.zip
a jede v pohode
2milank3: data ziskana ze zarizeni (otisky prstu)
dak píše:Andrasin píše:Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli měl někdo problémy s instalací Finger Print. Dal jsem tam vše co bylo na CD pro čtečku otisků, ale když se s ní pak cokoli snažím dělat, napíše to že zařízení pro čtení otisků nebylo nalezeno. Zkoušel jsem stahovat různé verze ovladačů, ale nepomohlo to. Nenapadá někoho další řešení ? Myslel jsem že bude zakázaná v biosu, ale když sem se mrknul do biosu docela jsem se lekl Něco tak osekaného jsme už dlouho neviděl.
CD? na XP jsem si nainstaloval jenom to co bylo tady: PSQL582Build4414.zip
a jede v pohode
Myslel jsem DVD s ovladači. To o čem píšete jsem nainstaloval, ale jak říkám, píše mi to že nebylo nalezeno zařízení pro čtení otisků. Nemám ho ani zobrazené ve správci zařízení. Je tam pouze jedno neznámé, ale nedokážu říct jestli je to právě čtečka ... Samostatné ovladače jsem nikde nenašel, pokud vím, měli by se nainstalovat s tím softwarem, o kterém jste psal.