tu spouští bios,nebo snad nějaký klíč v registru,co se řídí podle nastavení v biosu...zkus si nastavit nějaký profil v RMclocku na max,vypnout tam throttling,nahoře v empowering managementu přibude položka "rmclock power management,přepneš na ni a zkusíš hrát
Tak nevim jak se tam to throttle vypíná,ale zkusil sem to nastavit na 100%,pustil max performenc,ale ten procesor na to vůbec nereaguje a dělá si co chce,asi to je nastavený někde v tom biosu kam já se nedostanu,ale ten je taky flashnutej tak už sem asi v koncích.
Peostě ten procesor nereaguje na žádný softwérový podněty,chápal bych že se omezí kvůli teplotě nebo že neni plně vytíženej ale při zátěži a jednou při 51°C jednou při 55°C a ani jedna z těch teplot neni nijak hrozná,tak to nechápu.
Mám ho tak necelej měsíc,a dělá to od začátku.Když sem psal do aceru,tak dělaly že o tom nikdy neslišeli a že by se na to musel podívat technik,ale na forech už sem něco viděl,jenže to byli zahraniční a tomu já moc nerozumim.
Zdarec, vím že můj dotaz je mimo mísu, ale prosím Vás nevíte jak je řešeno nasávání a výfuk u Aspire8930G?? Mohl bych si ho bez starostí dát na klín aniž bych ucpal větrání???? Dík za odpověď