NEW Aspire 6920G-(45nmPenryn,NV9500GS 512MB,GEMSTONE BLUE)
Problem se startem
Ahoj mam problem se startem PC. Ted kdyz sem zapl ntb tak se automaticky spustil Acer arcade instalace (modra obrazovka). Po skonceni instalace se pocitac prepl do rezimu hibernace. kdyz jsem ho opet pustil uz nenabehl vubec, objevilo se jen puvodni okno acer a pak kurzor mysi na cerne obrazovce a dale uz nic. Prosim poradte co delat
No ja jsem zkousel spustit system normalnim zpusobem, v nouzovem rezimu, v rezimu ladeni, v nouzovem rezimu se siti, proste ve vsech co tam byly a vzdycky to udelalo stejnou vec objevilo se dole windows corporation nad tim se nacitala ta zelena carka a pak zcernala obrazovka a na ni se objevil kurzor a to je vse co to udelalo.
Dale jsem se dostal jen v rezimu oprav , tam me nabehl vyber asi 5ti bodu jako repair PC ten jsem zkusil a nepomohlo to a na ty dalsi jsem se zatim bal sahnout.
Dale jsem se dostal jen v rezimu oprav , tam me nabehl vyber asi 5ti bodu jako repair PC ten jsem zkusil a nepomohlo to a na ty dalsi jsem se zatim bal sahnout.
po restartu a odznění loga Acer hned máčkneš CTRL-F10 a chvilku podržíš...mělo vy to jít i bez těch Recovery DVD,zadáš si volbu,Obnovení nastavení z výroby...kdyby to chtělo DVDčko,musíš jít po restartu přes F2 do biosu a nastavit tam bootování jako první z tvého HDD,uložit a znovu přes Ctrl-F10 do té ponuky
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
zdravim. mam problém. mam tenhle notes a když sem byl pryč tak sem nechal notes doma a když sem přijel tak sem zjistil že mi bratránek nějakym způsobem zahesloval bios a heslo si nepamatuje (asi ho zabim)tak sem se chtěl zeptat jestli nevíte jak se tam dostat? našel sem program kterej to dokáže zjistit ale na ten H2O bios co tam je tak an ten to befubguje:( tak sem vás chtěl poprosit o radu. pokud by někdo věděl jak se toho zbavit nebo jestli by byl ochoten to zkusit najít tak bych mu byl vděčný. předem díky
pokud si myslel baterku ntb tak tu sem vytáhl stejně jako adaptér a po x hodinách sem to hodil do kupy a nepomohlo to a teď sem koukal na acer web a novej bios tam není protože v tom mam ten nejnověší. jinak pokud si myslel baterii cmos tak to nevim kde jí tam mam najít aniž bych musel rozebrat celej ntb..ten kryt pro výměnu ram atp. bych mohl sundat ale nevim jestli tam ta baterie je...ale celej ntb otvýrat fakt nechci. kdyžtak pls ujasni tu baterii. díky