Mimo to ze je to spakovana hromada kbXXXXXX, obsahuje i to co vam ma zneprovoznit pocitac, v pripade spatne licence (bohuzel funguje i na legalni licence ) Wep2 vidim jako prinos...
Jinak nechapu lidi co maj povoleny aktualizace a myslej si ze se jim sp3 zrychli system... Ten se zrychli az kdyz ty aktualizace vypnete!!!!
Sam pouzivam SP2, naprosta spokojenost.. Nejlepsi jsou stejne XP sp1
Myslim nez instalovat sp3, radsi nainstalovat Vistu!
Windows XP - Service Pack 3
-
- guru
pssss píše:Mimo to ze je to spakovana hromada kbXXXXXX, obsahuje i to co vam ma zneprovoznit pocitac, v pripade spatne licence (bohuzel funguje i na legalni licence ) Wep2 vidim jako prinos...
Jinak nechapu lidi co maj povoleny aktualizace a myslej si ze se jim sp3 zrychli system... Ten se zrychli az kdyz ty aktualizace vypnete!!!!
Sam pouzivam SP2, naprosta spokojenost.. Nejlepsi jsou stejne XP sp1
Myslim nez instalovat sp3, radsi nainstalovat Vistu!
Co to je za blbosti, já jsem XP SP3 používal dlouhou dobu a je to rychlé a stabilní. Vista ti těžko pojede lépe na slabším HW.
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.
Nejstabilnejsi je win xp sp1, pak uz to jde s kopce, samo chapu ze je to deravy a nema to zadnou podporu, ale mozna proto je to stabilni (sp1 pouzivam na slabsim serveru).
Kazdopadne podle mne pocitac, resp operacni system neni zadnej antivir,aby se aktualizoval. V linuxu aktualizujes jen jadro, coz se mi jevi jako profesionalni a ne stahovat neustale opravy der v systemu, a opravy na spatne opravy der atd...
4 kiposukjange: nevim co posuzujes za blbost... A Vista ti pojede na mnohem pomalejsim HW nez by sis ve snu dokazal prekvapit... Kdyz teda nebudes neustale stahovat aktualizace a nebudes instalovat naprosty zebetcnosti a vostatni MS wopruz..
Kazdopadne podle mne pocitac, resp operacni system neni zadnej antivir,aby se aktualizoval. V linuxu aktualizujes jen jadro, coz se mi jevi jako profesionalni a ne stahovat neustale opravy der v systemu, a opravy na spatne opravy der atd...
4 kiposukjange: nevim co posuzujes za blbost... A Vista ti pojede na mnohem pomalejsim HW nez by sis ve snu dokazal prekvapit... Kdyz teda nebudes neustale stahovat aktualizace a nebudes instalovat naprosty zebetcnosti a vostatni MS wopruz..
Acer AS5715Z C2D 1,5G 2G 80G x3100
-
- guru
No je fakt, že třeba takovej SP1 na Vistu mě o zrychlení systému nepřesvědčil - některé věci se mi zdají dokonce pomalejší. Ale když člověk nainstaluje systém a hned do něj navalí nejnovější service packy + aktualizace tak je to vpohodě.
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.
Staci projit historii veskerych aktualizaci a servicepacku a prijdes na to ze to sou proste jen zaplaty na zaplaty,pripadne nejake ochrany,ktere v podstate nepotrebujes,jelikoz ti tuto ochranu zajisti kvalini firewall ci router...
Vista ma docela stabilni jadro,akorat mi obcas pada explorer, coz je mozna spusobeny spatnou konfiguraci,jeste sem vytvoril jednu verzi tak to pak otestuji, kazdopadne vistu rozbehnes na 0,6Ghz/0,5Gb...
Vista ma docela stabilni jadro,akorat mi obcas pada explorer, coz je mozna spusobeny spatnou konfiguraci,jeste sem vytvoril jednu verzi tak to pak otestuji, kazdopadne vistu rozbehnes na 0,6Ghz/0,5Gb...
Acer AS5715Z C2D 1,5G 2G 80G x3100
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“