Ahoj, mam toshibu satellite A200 a po posledni aktualizaci windowsu mi nefunguje poradne touchpad:( proste neda se nim "scrollovat"... co se s tim da udelat??diky
Edit Solitary: priste nejaky inteligentni nadpis, ktery ma vypovidajici hodnotu, bez smajliku, s tim si chodte na detske weby jako libimseti, jen tim pridelavate praci nam, moderatorum. Pak ji budem pridelavat my vam, tim ze vam to budem lockovat
Nefunguje scrollovani touchpadu
Preinstaluj ho,sub na web vyrobce a stahni si posledni verzi.
HP ProBook 470 - Windows 11 Pro - 512GB SSD, 2TB HDD, 16GB RAM, Intel Core i7
Lenovo Thinkpad T430s - Windows 11 Pro - 512GB SSD, 1TB HDD, 8GB RAM, Intel Core i3
Lenovo Thinkpad T420 - Windows 11 Pro - 512GB SSD, 1TB HDD, 8GB RAM, Intel Core i5
Lenovo Thinkpad T430s - Windows 11 Pro - 512GB SSD, 1TB HDD, 8GB RAM, Intel Core i3
Lenovo Thinkpad T420 - Windows 11 Pro - 512GB SSD, 1TB HDD, 8GB RAM, Intel Core i5
-
- píše často
Ahoj, to jsem zase ja, ty aktualizace jsem uz vypla, preinstalovala jsem si i ten synaptics touchpad driver a porad nic:( proste jsem uz zoufala... da se s notaskem fungovat i takto, ale vadi mi to...je uplne novej a stve mne, ze mi nikdo nepomuze vratit to zpatky...mam serii satellite A200-1YU... nemohli by jste mi hodit sem link s nejnovejsimi drivery? diky
-
- píše často
A zkoušela si tu volitelnou aktualizaci odinstalovat?
ovladače: http://ce.computers.toshiba-europe.com/ ... service=CE
ovladače: http://ce.computers.toshiba-europe.com/ ... service=CE
Toshiba Satelitte Pro U400-113 - touchpad
Ahojky,mam dotaz do tech touchpadu
je u Toshiba Satelitte Pro U400-113 takový touchpad, ze s ním dá normálně rolovat nahoru a dolu? protoze u moji kamosky na FS to nejde. Ale zase nevim,jestli to to neni zalezitost OS, nebo NT ,tak se radsi ptam. Diky
je u Toshiba Satelitte Pro U400-113 takový touchpad, ze s ním dá normálně rolovat nahoru a dolu? protoze u moji kamosky na FS to nejde. Ale zase nevim,jestli to to neni zalezitost OS, nebo NT ,tak se radsi ptam. Diky
mogul-m píše:Presne tak. A nejen drivery na touchpad, ale i drivery na Wifi a lan adapter, takze neztahovat volitelne soucasti.
ahoj, blizsi info dle meho trapeni ...
- Wifi je Intel Wifi Link 5100 (přesto, že HW pro LAN je Realtek) S drivery z webu toshiby mi to nejelo, pokud si ale, Wifi Link 5100 dáte do Googlu, druhy odkaz je support Intelu s novymi drivery a softem.
- TouchPad mi plnohodnotně funguje jen s drivery ALPS a ne Synaptics. Resp scrollovani, funkce v rohách atd atd.
- Multimedialni tlacitka po instalovani Toshiba ValuePack
- odinstaloval jsem volitelnou aktualizaci (zcela bez problemu a chyb.)
Podrtzeno secteno po tydnu ladeni mi konecne vse jede na 64bit Business Vistach .. UFF
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“