Notebook na hry a občasné přenášení zhruba za 20000 Kč
No jasně, tu je jen otázka jestli má smysl si připlatit za značku, ale za tyhle peníze spíš už asi jo, záleží asi taky hodně na tom, na jak dlouhou bude notebook pořizován a kam pak půjde dál. Já bych si třeba lenovo nekoupil kvůli vzhledu, tam je HP, Dell a třeba Sony/FS uživatelsky přívětivější. Nicméně to je věc kupujícího, někomu se třeba libí zase lesklé Toshiby, někomu spíše strohé Thinkpady atd.
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
no to jo ale ty nevis co by bylo a nakonec vybiras mezi stroji ktere jsou celkem dost odlisne - predevsim cenove
ani jeden neni vylozene zazrak na hrani, nicmene integrovana grafika SL500 automaticky vylucuje, nicmene nepochybuju ze by NHL nerozjel
pak se rozmysli, jestli ma smysl na tve vyuziti vubec vynalozit tolik penez, pokud si nemel notebook nikdy a nevis k cemu je, ale dobry to uz tak konci zacnes s tim ze chces neco za 20 a skoncis vzdy vyse, tak uz to chodi
jinak na obcasne prenaseni nepotrebujes lenovo, osobne bych na tvuj ucel vybral treba FS Pa3553, recenzovali ho na zive.cz a na hry se celkem hodi, s to klavesnici to tak zhave neni, modre diody jsou otravne, potesi E-SATA, displej je prumer a cenove se da poridit okolo 18k a servis FS neni nejhorsi
ani jeden neni vylozene zazrak na hrani, nicmene integrovana grafika SL500 automaticky vylucuje, nicmene nepochybuju ze by NHL nerozjel
pak se rozmysli, jestli ma smysl na tve vyuziti vubec vynalozit tolik penez, pokud si nemel notebook nikdy a nevis k cemu je, ale dobry to uz tak konci zacnes s tim ze chces neco za 20 a skoncis vzdy vyse, tak uz to chodi
jinak na obcasne prenaseni nepotrebujes lenovo, osobne bych na tvuj ucel vybral treba FS Pa3553, recenzovali ho na zive.cz a na hry se celkem hodi, s to klavesnici to tak zhave neni, modre diody jsou otravne, potesi E-SATA, displej je prumer a cenove se da poridit okolo 18k a servis FS neni nejhorsi
Samsung 730U
Polo... Kvalita se projevi...ver mi.. I v brasne - deska se prohyba apod.. Zalezi a chlazeni - modely s pevnym ramem ho maji lepsi (vetsinou...) A pouzivaji se Ackove komponenty (ty vykonejsi mimochodem).. Ale lhal bych, kdybych tvrdil, ze to tak chodi u vsech vyrobcu...u jednoho nejmenovaneho ano..
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
michal27: Samozrejme ze projevi, ale neni to tak, ze kdyz vezmes mene kvalitni notes do brasny ci do ruky, tak se ti hned rozbije. Pokud Jenik shani notes na stul na hry, a na minimalni prenaseni, pak doporucovat mu Lenovo je hloupost. Samo ze je kvalitni, ale na stole je dostacujici i kdejaka Toshiba ci Pavilion.
Myslis ze sa ti ten book rozpadne alebo co pochybujem ze by sa to prehybalo to si rovno moze kupit daky FS/ASUS ani tie sa mu nebudu pokial nato nebude tlacit(pomerne silno) prehybat a vydzia stat na stole bez problemov...Navyse plasty sa neopotrebuju tak lachko ked ich nubude namahat a Aj kvalitna taska spravi vela a pokial nieje vol tak sa mu v tej taske nic nestane...(samozrejme nehoda je nehoda ale kolko ludom sa stala nehoda ktoru im book neprezil pre neodolne sasi ? vacsinou pady maju na svedomi prasklini ci prerusene kontakty alebo zniceni disk a to ti velmi nepomoze kvalitne sasi ver pri troche smoli sa ti pri pade s 40cm praskne aj ten Thinkpad)
A kvalitne chladenie ? Zalezi co povazujes za kvalitne chladenie nizka teplota/ hlucnost ci dobre vyriesene nasavanie a vystup s chladenia...( a cudoval by ako je to pri roznych bookoch )
kvalitne komponenty to akoze co : celokovove kondenzatory ? civky s kovovym jadrom, pulzne napatove regulatory vsetko to zalezi aj od konretneho kusu ( typu ci znacky) a navrhu zakladovej ci rozmiestneniu komponentov na nej...
A kvalitne chladenie ? Zalezi co povazujes za kvalitne chladenie nizka teplota/ hlucnost ci dobre vyriesene nasavanie a vystup s chladenia...( a cudoval by ako je to pri roznych bookoch )
kvalitne komponenty to akoze co : celokovove kondenzatory ? civky s kovovym jadrom, pulzne napatove regulatory vsetko to zalezi aj od konretneho kusu ( typu ci znacky) a navrhu zakladovej ci rozmiestneniu komponentov na nej...
Asi taklhe...Multimedialni notebook jsem mel, lezel jen na stole...Vysledek - podelalo se temer vsechno - od displeje, pres GK..
Ja bych kazdopadne doporucil to Lenovo, kvuli moznosti on-site zaruky.. Tak je k nezaplaceni.. Ale to clovek pozna az kdyz musi notebook vezt kamsi do servisu..
Solitary: Pokud chce clovek notebook, tak ja mu nikdy multimedialni shit uz nedoporucim... To radeji PC. A pokud rekne, ze to prece jen nosit nekam bude - je to uz jasne..
Ja bych kazdopadne doporucil to Lenovo, kvuli moznosti on-site zaruky.. Tak je k nezaplaceni.. Ale to clovek pozna az kdyz musi notebook vezt kamsi do servisu..
Solitary: Pokud chce clovek notebook, tak ja mu nikdy multimedialni shit uz nedoporucim... To radeji PC. A pokud rekne, ze to prece jen nosit nekam bude - je to uz jasne..
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Zpět na „Jaký vybrat notebook“