Tak mě vysvětli proč v licenčním ujednání v bodě 4 píšou:
You agree not to reproduce, resell or exploit for any commercial purposes any portion of the Program.
Ano dá se to chápat jako, že nemůžeš vzít část programu a tu pak prodávat, ale to by to bylo jinak podané takto to znamená, že jakokoliv část progamu nemůžeš využívat ke komerčním účelům, tedy ani to mít nainstalovano na komerčním stroji...
Comodo Firewall Pro is released totally free for both private and commercial use. There are no license fees, nor are there any on-going maintenance or subscription costs. It's free, for life.
Should have any queries do not hesitate to write to us.
Blbost. Jedina "chyba" je ze nevies po anglicky. Exploit tu znamena, ze ten program (lepsie povedane jeho kod) nezneuzijes na vytvorenie komercneho produktu, nie nepouzijes.
sirius1983 píše:Tu aviru mi jako nenáročný antivir doporučili i jinde, takže asi bude fakt nezatěžující...
Teď ještě ten firewall. Přišel by do úvahy i standartní firewall ve windows XP, nebo ten je o ničem?
na co vlastne ten PC bude?
Jedinou pravdou je, že všichni lžou Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Uz nejaky ten rok pouzivam Eset Smart Sesurity legalne bez nakupu licence.Jejich zkusebni verze je limitovana vzdy do urciteho data pak staci preinstalovat.
ThinkPad R61,14.1''W T7250 ; 2x1GB DDR2 ; SATA 160GB, 5400rpm; X3100;
LCD Samsung 20''W SM 2043BW Pivot
Logitech V470
Genius SlimStar Pro
hele ale vazne nechces zkusit linux? Treba https://www.xubuntu.cz/ Xubuntu je fakt malo narocne a dal jsem ho mati na durona 700, 256ram a 128 video karta jede to hezky na filmy a na ostatni je to taky pohoda navic to zabezpeceni tam mas nejlepsi antivir nepotrebujes FW tam je a muzes dat i nejaky podle uvazeni sveho
Jedinou pravdou je, že všichni lžou Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220