Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Chtěla bych se zeptat na ten procesor u toho HP 6735s. Je tam AMD Athlon64 X2 Dual-Core QL-60 s frekvencí 1,9 GHz. Známý mě od tohohle notebooku odrazuje že prý se přehřívá a pod. ať si radši připlatím za C2D. Je to s ním fakt tak špatné nebo na běžné kancelářské práce to stačí?
Nevím Polo jestli to ví, ale tvářil se jako že tomu rozumí Já sem hrozně nerozhodná, vždycky si nějaký notebook vyberu a pak mi to někdo rozmluvi, takže vybírám a vybírám a furt nic nemám no...
Polo ti radi dobre. Jedine co sa zahrieva su nenazrane dedikovane graficke karty. Tym padom sa znizuje zivotnost komponentov.
Ziadne Intely (v tejto kategorii) netreba, to je len bluznenie ludi opitych marketingom.
PS: Polo, ehm, tie hrubice robis dufam naschval, lebo mne to skoro nici zrak...
Naposledy upravil(a) remus dne 27 zář 2008 00:14, celkem upraveno 2 x.
Tak akoze pri dedikovanych grafikach aspon si mozeme byt isty ze su chladene a ako to sa da zistyt podla teploti...
Integrovane maju casto zle chladenie a teplota sa neda overit(casto)
Tym chcem povedat ze integrovana sice menej hreje a pali prudu ale ci to dobre vplyva na zivotnost je otazne zalezi na konkretnom booku...(Ale myslim ze HP sa da verit )...
A tvojho zraku je mi luto Ale Ja som zvlastna osoba...
Polo...Fakt nema zadna integrovana GK teplomer? To je skoda... Podle toho ja zjistoval u Amila, jestli mam zacit plnit vedro s vodou.. Co budu ted delat....