Acer Aspire 5530 - problém s připojením
Acer Aspire 5530 - problém s připojením
Dobrý den, koupila sem si ten ntb a potřebuju se připojit k modemu Huawei EchoLife HG520i bezdrátově. Můžete mi prosím někdo poradit jak to provést, vůbec mi to nenajde žádnou sít na ntb. Děkuju.
Problem
K modemu mám připojené dva pc a digitální tv od o2. Přez průvodce sem to už zkoušela a zjistila sem název sítě, šifrování a síťový klíč, ale jak dál??Můžete mi prosím někdo napsat menší návod na to kam to vložit a co s tím heslem a přihl.jménem??
do adresního řádku v prohlížeči/Firefox,M.explorer/ zadáš 10.0.0.138 ,klikneš-vyhledat,přihlašovací jméno,zadáš heslo
v konfigurátoru na levé straně jsou ve sloupci položky- Status,Basic,Advanced,Tools
klik na Basic-otevře se ti nabídka a z té vybereš -WirelessLan
otevře se okno -Wireless setting
hned první položka je Acces point-zapneš- Enable
v konfigurátoru na levé straně jsou ve sloupci položky- Status,Basic,Advanced,Tools
klik na Basic-otevře se ti nabídka a z té vybereš -WirelessLan
otevře se okno -Wireless setting
hned první položka je Acces point-zapneš- Enable
Naposledy upravil(a) Gogo dne 27 zář 2008 23:00, celkem upraveno 1 x.
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... mitstart=1 http://www.xmaestro.com/view.php?cisloclanku=2006090003 to by bylo na víc stránek,musíš se podívat do odkazů a řídit se pokyny...brácha si může vypnout WiFi rádio a na počítačích je potřeba povolit sdílení nebo připojení dalšch počítačů v síti,to je ale v návodech,takže studuj
to si musíš někde na netu vyhledat základy ovládání počítače,resp.notebooku.Když to stěží umíš pusti,těžko Ti budu vysvětlovat kde a co to jsou síťová připojení a kde se co zapíná a hlavně nedokážeš vysvětlit,co ti vlastně jde a co ne a vyptávat se tady formou chatu nejde.Nikam bychom se nedostali a nic nevyřešili.