Problém s grafikou
-
- občas něco napíše
Problém s grafikou
Potřebovala bych poradit, mám grafickou kartu GeForce 8400m gs a neběhá mi správně. Seká se si i při primitivnách hrách a to by měla prý zvládat i Crysis na minimum... Nainstovala jsem jsem nejnovější ovladač a nepomohlo to... Nevíte někdo, co s tím?
HP Pavilion dv6750eo
HP Pavilion dv6750eo
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Vymenit jde leda cely notebook... Ale zvladnout by to mel.. Nevim, kde je chyba.. Jednou jsem mel tento problem, ze se vse sekalo - pomohla reinstalace celych windows...pokusy s ovladacema, direct, bios, patche...nic nepomohlo.. Holt nekdy se stane chyba, na kterou se prichazi tezko..
Ja uz cekam na dobu, kdyz bude externi graficka krabicka a budu moct doma udelat poradek (vyhodit velke a nenazrane PC, kde GK sezere 4x tolik, co cely notebook a je neprijemne hlasita...).
Ja uz cekam na dobu, kdyz bude externi graficka krabicka a budu moct doma udelat poradek (vyhodit velke a nenazrane PC, kde GK sezere 4x tolik, co cely notebook a je neprijemne hlasita...).
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Atk 8400GS by mala Crysis zvladnut v pohode...
Ja som dohral Crysis aj Crysis Warhead na Go7300
A samozrejme musi teda zvladnut aj CoD2 ci 4...
Teda pokial uz vsetko mas co sme tu pisali a OS atd. mas v poriadku skus si skontrolovat ci ti nieco nebezi podtaktovane atd.
A nastav si profil aj v nvidia paneli na performance...
Pokial nic nepomoze tak reinstall oken..(ale skusil by som aj nech sa ti nato pozrie niekto kto sa vyzna mozno si vsimne nieco co si si nevsimol nahoda je niekedy divna vec)
Ja som dohral Crysis aj Crysis Warhead na Go7300

A samozrejme musi teda zvladnut aj CoD2 ci 4...
Teda pokial uz vsetko mas co sme tu pisali a OS atd. mas v poriadku skus si skontrolovat ci ti nieco nebezi podtaktovane atd.
A nastav si profil aj v nvidia paneli na performance...
Pokial nic nepomoze tak reinstall oken..(ale skusil by som aj nech sa ti nato pozrie niekto kto sa vyzna mozno si vsimne nieco co si si nevsimol nahoda je niekedy divna vec)
14OO b v 3D Mark06 je na 8400GS primerana hodnota (ja som to vytiahol na max. 1666b - dv6670 & Vista & driver 167.43)
odporucam clanok http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... mitstart=4
odporucam clanok http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... mitstart=4
HP Pavilion dv6670ec, 4GB RAM, Windows 7 RC x64
-
- občas něco napíše
Skontrolovala si si co ti bezi na pozadi ? Vyskusala si viacero ovladacov GK ? ( v sekcii notebooky a hry najdes vlakno venovane ovladacom grafiky )
Mozes skusit aj napr Tune Up 2008 ci nepomoze...
Samozrejme pokial nic nepomohlo a vyskusala si viacero hier ?( nejedna sa iba o chybu konkretnej hry ci nekompatibilitu z OS atd. )
Tak sprav recovery systemu do tovarenskej podoby...
Mozes skusit aj napr Tune Up 2008 ci nepomoze...
Samozrejme pokial nic nepomohlo a vyskusala si viacero hier ?( nejedna sa iba o chybu konkretnej hry ci nekompatibilitu z OS atd. )
Tak sprav recovery systemu do tovarenskej podoby...
-
- občas něco napíše
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“