Dobrej Lidi, no před měsícem jsem si koupil noťas GX610PX s tím, že vyplní nejen mé PC potřeby, ale zároveň se na něj budu moct kdykoliv spolehnout. Avšak v druhém ohledu začínám nabývat pochyb. Po 14 dnech mi totiž začal cvakat větrák, jakoby o něco drhnul hned po startu a po pěti minutách přestal. No, vše odstartovala nevinná cesta v přiložeženém baťohu. Když jsem s ním šel do firmy, kde jsem jej zakoupil, cvakání se zhoršilo a teď to ,,drhne,, vždy při nízkých otáčkách.
Je nějaké riziko, že by přestal fungovat úplně? Následující rok budu trávit v Německu, a proto si nej nemohu dovolit reklamovat. Vydrží 10 měsíců, nebo začít zmatkovat? Je nějak software, který sleduje otáčky větráku? Je možný, že by se větrák počase srovnal?
PS: jinak s výkonem jsem velmi spokojen.
Ventilátor
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je u něj standardní závada a v servisu to odstraní. Poinformuj se, jestli ti platí záruka i v německu, asi budeš muset reklamovat (nevím, jestli je tam taky omezení na reklamaci, že to musej stihnout do měsíce, ale to si asi zjistíš).
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Ahoj, mě to začal můj notes dělat asi po měsíci od zakoupení. Odčetl jsem se tady na foru, že to je nějaká vada MSI, prostě ty větráčky o ostatním nemluvím. S výkonem jsem také moc spokojen. Potřebuju pc do školy a tak reklamace pro mě také nebyla řešením. Rozhodl jsem se, že tomu dám chvilkku čs. Jednou večer jsem to pořádně profoukal a zatím to je ok. Jak to začne drhnout nějak hodně a v kuse, tak to asi pošlu reklamovat, ted to nedela tak neresim kazdopadne kdyz pred startem pc profoukas ten vetrak zezadu, sadim se ze to delat nebude. Prijde mi ze o lozisko nejak zatuhne pres noc a nez se rozjede tak chcrci (nizke otacky).
-
- píše často
Už se to tu Xkrat řešilo děla to každy 2. gx610 včetně toho miho,prostě shit ventilator.Uvnitř drhne nejakej kousek plastu,bud časem to trošku ustane ale větrak nepovali tak dobře jak novej a malinko divnej zvuk to vydavat bude.Jde to rozebrat a zabrousit,namazat a sestavit ale to chce celkem skills,nedoporučuju.Jinak reklamace,da se to překousnout stači nebejt počitačovej zavislák A doporučuju to tam poslat dokud to pořadně řve jinak se muže stat že ti to vratěj zpět a řeknou že se zavada neprojevila a budete to muset posilat znova.
A PŘIŠTĚ HLEDEJTE NEŽ SE ZEPTATE,nechci urazit ale nechapu proč tu někdo z adminu nezaloží FAQ.
TÉMA VĚTRÁKŮ JE ZALOŽENO UŽ ZDE:
http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=8342
A PŘIŠTĚ HLEDEJTE NEŽ SE ZEPTATE,nechci urazit ale nechapu proč tu někdo z adminu nezaloží FAQ.
TÉMA VĚTRÁKŮ JE ZALOŽENO UŽ ZDE:
http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=8342