ovladače pro ati x300 nejdou nainstalovat

Obecná diskuse o programech, utlitách, střihové programy, přehrávače video / audio, zpracování fotek atp.
azag
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

ovladače pro ati x300 nejdou nainstalovat

Příspěvekod azag » 21 bře 2007 14:58

Ahoj, mám problém. Notebook: fs amilo pro v2045. Odinstaloval jsem catalyst 7.2 a bez následného restartu (vím, to je asi ta chyba, ale už se stalo) jsem chtěl nainstalovat ovladače od omegy. instalace neproběhla úspěšně, tak jsem chtěl nainstalovat zpět catalyst, se stejným neúspěchem. ani catalyst přímo od fujitsu se nenainstaloval. všechny instalace (catalyst i omega) hážou hlášku "error number: 0x80040707, description:". a potom že nejni (catalyst) schopnej načíst aticim.dll. omega neni schopná načíst zase jinou knihovnu. stejné výsledky jsem obdržel i v nouzovým režimu. bootoval jsem linux v plným 3D desktopu a bez problémů, takže grafika je snad v cajku a vše by měla vyřešit reinstalace winů, ale moc se mi do toho nechce... nenapadá někoho něco?

vito45
guru

Příspěvekod vito45 » 22 bře 2007 12:20

skušal si dať aktualizovať ovladač a na najsť .inf (alebo tak nejak) subor v priečinku keď rozpakuješ ovladače?

azag
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod azag » 22 bře 2007 17:50

zkoušel, se stejným výsledkem jako když jsme zkoušel vrátit původní ovladač. okamžitě po načtení ovladače grafiky to šlo do modré obrazovky. až když jsem v nouzovým režimu ovladač odinstaloval, šlo to alespoň spustit v normálním režimu. no nic, reinstalace už je provedena, takže thread už má jedině teoretické téma (alespoň pro mě).

Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“