Windows Vista - kterou na notebook?
Windows Vista - kterou na notebook?
v článku v tabulce je uvedeno:
physical processor support: 1 1 2 2 2
1 je pro vista home basic a professional. Znamená to, že vista home nepodporuje dvoujádový procesor??
physical processor support: 1 1 2 2 2
1 je pro vista home basic a professional. Znamená to, že vista home nepodporuje dvoujádový procesor??
No dobre, prihlasovanie sa do domeny. Ja to beriem z pohladu obycajneho domaceho uzivatela, co si bude na notu pustat filmy, upravovat domace video, muziku, fotky atd. Nie firemneho pracovnika . A naozaj som doma za poslednych 10 let prihlasovanie sa do domeny nevyuzil na svojom DOMACOM notebooku/kompjutru ).
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Ghost píše:no prihlasenie sa do domeny nepovazujem za IT blaznovstvo.
To mi chcete říct, že s W Vista Home Premium se nepřihlásím do domény? Čili když s ním pujdu do školy, tak se na školní sít prostě a jednoduše nepřihlásím? A s jakýma WV jo?
To je asi pěkně blbej dotaz, co? Sry, ale nějsem v tomhle zběhlý....
Dík za odpověď
home basic a home premium prihlasenie do domeny nepodporuju. rovnako ako xp home.
D. Pridanie sa k doméne, podpora skupinovej politiky, faxy a skenovanie v systéme Windows, systém šifrovania súborov (EFS), tieňová kópia, podnikový roaming, offline súbory a priečinky a vzdialená pracovná plocha sú dostupné v operačnom systéme Windows Vista Business a Windows Vista Ultimate. http://www.microsoft.com/slovakia/windo ... notes.mspx
D. Pridanie sa k doméne, podpora skupinovej politiky, faxy a skenovanie v systéme Windows, systém šifrovania súborov (EFS), tieňová kópia, podnikový roaming, offline súbory a priečinky a vzdialená pracovná plocha sú dostupné v operačnom systéme Windows Vista Business a Windows Vista Ultimate. http://www.microsoft.com/slovakia/windo ... notes.mspx
Ahoj mám taky podobnou otázku
Omlouvám se za tuto citaci, ale musel jsem to tu trochu nadnést oč přesně jde Chtěl jsem se zeptat, jestli obsahuje Vista Business i Meda Center a podporu HDTV?? Když je napsáno, že nepodporuje mediální fce
Windows Vista Home Premium
Domácí verze určená pro uživatele, kteří chtějí využívat multimediální funkce. Obdoba Windows XP Media Center Edition. Podpora přehrávání videa ve vysokém rozlišení (HDTV) a vytváření DVD kompatibilních videodisků. Rozšířená podpora her, mobilních zařízení, tabletů, šifrování souborů. K dispozici bude aplikace pro správu fotografií. Omezení operační paměti na 16 GB. Grafické rozhraní Windows Aero bude součástí této edice.
Windows Vista Business
Edice určená jako základní verze pro podnikové nasazení. Nebude podporovat rozšířené multimediální funkce edice Home Premium. Naproti tomu bude podporovat IIS web server, faxování, využití dvou procesorů (tedy nejenom dvoujádrových procesorů, jejich podpora by měla být přítomna snad ve všech edicích Visty s výjimkou Starter), vzdálenou plochu, P2P propojení a až 128 GB operační paměti. Tuto verzi nebude potřeba aktivovat
Omlouvám se za tuto citaci, ale musel jsem to tu trochu nadnést oč přesně jde Chtěl jsem se zeptat, jestli obsahuje Vista Business i Meda Center a podporu HDTV?? Když je napsáno, že nepodporuje mediální fce
Dell Latitude XT
media center v business verzii nie je. predpokladam, ze podpora HDTV tam tiez nie je lebo HDTV nie je video vo vysokom rozliseni ale TV vo vysokom rozliseni a podpora TV je sucastou media center.
btw vsetky tieto funkcie sa daju riesit aplikaciami inych firiem takze osobne mi nechybaju ani v XPckach a nebudu mi chybat ani vo vistach.
prehravanie videa v HD rozliseni by malo byt vo vsetkych verziach win vista (napr HD DVD alebo BR disky).
btw vsetky tieto funkcie sa daju riesit aplikaciami inych firiem takze osobne mi nechybaju ani v XPckach a nebudu mi chybat ani vo vistach.
prehravanie videa v HD rozliseni by malo byt vo vsetkych verziach win vista (napr HD DVD alebo BR disky).