no ještě jestli můžu poradit, pokud jste trošku kutilové a máte doma vrtačku tak si vezměte takovou 6-ku vrták a sundejte zadní stranu ntb jak jsou tam ramky, chladič, cpu atd...jak je tam nasávání vzduchu pro chladič, tak je tam jen nějakých 8 úzkých děr...pokud si tam vyvrtáte díry na celej průměr větráku, zvýšítě přívod vzduchu a klesne vám teplota klidně až o 5°C...já mám teď bez chladící podložky:
s HD2600
CPU:
burn max 69°C
idle 36°C-39°C
GPU:
burn s OC 56°C bez OC 50-52°C
idle teď mám s podložkou 25°C a bez nějakých 30°C
s X1250
CPU:
burn jsem nezkoušel
idle kolem 32°C
s tou podložkou co mám CoolMaster Notepal mám shruba u všech hodnot tak o 3-5°C míň takže super...
Jinak jak jsi aktualizoval bios? Mě to totiž nešlo, jinak jakou verzi biosu máš?
F3Ke - hlučnost a hřání AMD
ja se z toho poseru.. mam taky f3ka... vetracek mi fakt kurevksy hucel.. taky se zahrivala cela prava strana.. nechal sem to reklamovat.. rpej mi vymenily vetracek.. ale ten huci furt stejne ... když sem si ho koupil tak to vubec nehucelo.. tad to huci hrozne...
mam tu visty.. a jen mi nabehnou teplota cpu je 84 a 82 stupnu.. GPU 34... a to ani nic nehraju...
KDYŽ ZAPNU nfsU TAK JEDE NA 93-98..
MAM TO NEHCAT ZNOVU REKLAMOVAT?
mam tu visty.. a jen mi nabehnou teplota cpu je 84 a 82 stupnu.. GPU 34... a to ani nic nehraju...
KDYŽ ZAPNU nfsU TAK JEDE NA 93-98..
MAM TO NEHCAT ZNOVU REKLAMOVAT?
Ne, nereklamuj. Myslim si, ze je to super, na tom si muzes delat kafe a jeste parit... A ma to dobrou zvukovou kulisu, muzes septat a nikdo te pres ten hukot neuslysi...
Ok, ted vazne, jasne, ze to reklamuj. Doufam, ze ti to vemou. Alespon za zkousku to stoji. Kdyby to nepomohlo, tak to rozdelej a vycisti to. Ale neoddelavej jakykoli plomby, jinak ztratis zaruku..
A s tou spotrebou, to je cool na tu integrovanou x1250! Ja furt jako pitomec bezim s HD2600 a strasne se divim, ze to tak malo vydrzi. Maximalne hodina a pul.
Ok, ted vazne, jasne, ze to reklamuj. Doufam, ze ti to vemou. Alespon za zkousku to stoji. Kdyby to nepomohlo, tak to rozdelej a vycisti to. Ale neoddelavej jakykoli plomby, jinak ztratis zaruku..
A s tou spotrebou, to je cool na tu integrovanou x1250! Ja furt jako pitomec bezim s HD2600 a strasne se divim, ze to tak malo vydrzi. Maximalne hodina a pul.