Příspěvekod Dex23 » 08 říj 2008 11:55
Tak mi dnes dorazilo nové R500 (verze s wsxga+ a atinou) ... lidi to je krása ... když jsem četl o ThinkPadech, tak jsem si myslel, že to jen tak nějak moc prožíváte, že to taková pecka být nemůže. ALE JE! Měl jsem už Acer Ferrari, ASUS A6M a MSI E700 a nedá se to vůbec srovnávat. Ty předchozí jsou jenom normální pc v notebookvoé verzi - zatímco ThinkPad je PAN notebook se vším na co si člověk vzpomene.
Nejvíce mě fascinuje technologické zpracování - Nikde nic nevrže, plasty jsou perfektně slícované, klávesnice se neprohýbá (jako jsem zde četl že někomu ano) a i co se týče monitoru je to klasa. Takové pozorovací úhly bych rozhodně nečekal, barevné podání je luxusní. Jas je velmi příjemný a dostačující v kanceláři - venku už nic moc, ale tak na to by se hodilo spíš led, na klasický to je uspokojivý.
Šokovala mne softwarová výbava - žádný zbytečnosti (kromě MS Office trial), vše funguje jak má a je přehledné pro nastavování.
Z nového notebooku jsem velmi nadšen, po zapnutí jsem ani nevěděl jestli běží, protože větráček vůbec neběžel a disk nebyl slyšet. Odhlučněná je i mechanika DVD, což je příjemné.
Nyní se se vším tak nějak seznamuji a jsem pln dojmů - zatím jen kladných. Výtku bych měl akorát k ledce v rámu monitoru - zdá se mi být velmi slabá (ale uvidím v noci).
Měl jsem menší problémy s dodávkou nb od (nejmenované firmy), nicméně jako kompenzaci jsem dostal skvělé tričko s nápisem "I love my ThinkPad" v předu a zezadu "Lenovo" ... Krása
IBM Lenovo ThinkPad R500, P8400, 2GB DDR3, 160GB HDD, ATI 3470, 15,4" WSXGA+