v tom softu od intelu (PROset/Wireless?) si pri vytvareni profilu vyberes, jestli chces ad-hoc nebo infrastrukturu.
webka by tam mela bejt, je na USB rozhrani, tak by ti to melo minimalne lasit zarizeni USB nebylo rozpoznano blablabla
jestli to tam nemas, tak se koukni do spravce zarizeni (zarizeni pro zpracovani obrazku->zobrazovaci zarizeni usb) jestli to tam mas.
jde taky v ovladacich panelech skenery a fotoaparaty...
nebo proste zkus skype (nebo jakou aplikaci to chces pouzivat) a uvidis, jestli o ni vi nebo ne...
dak píše:v tom softu od intelu (PROset/Wireless?) si pri vytvareni profilu vyberes, jestli chces ad-hoc nebo infrastrukturu.
tak sem to musel najít v program files...ale aj tak sem našel jenom nějakýho Profile Wizard...tak sem is udělal své 2 profily a teď ale nevim,jak je použiju
Ja mám též XP sp3 a když dám tento počítač => zobrazovací zařízení usb tak webcam jede vpoho. A to jsem nic neinstaloval. Jinak mám tento notebook měsíc a jsem zatím brutálně spokojenej. Všechny hry úplně vpoho, akorát Crysis Warhead na high jedou pomaleji, jako ne sekání ale myslím že míň fps než třeba Cod4. To jede na max i v multiplayer, ale o tom už bylo psáno dost. Jenom mě vadí málo usb, a že nejde zaklapnout víko na nějakou pojistku. Ale to nemají ani ty nový modely, jak sem se díval.
otazocka 1: aky je najlepsi driver na grafu? (dostal som 4000b v 3dmarku06 a zda sa mi to dost malo, kde moze byt inde problem ked nie v ovladaci?)
otazka 2: chcem updatnut bios ale nejak to nejde, z kompalu som stiahol bios a spravit boot cd cez nera, no nabootuje mi to, vyberiem si jazyk a prebehne par riadkov a potom mi vyskoci riadok ci chcem spustit nieco ( nezapametal som si co to je ale nejaky exe tusim) a je tam ze Y/N , no dal som aj Y aj N a nic sa nedialo napisalo ze subor nebol najdeny, kde to viazne?
A co jsi cekal? Nejlepsi vykon za nejmin penez = nekde se setrilo. Bohuzel to nemuzes reklamovat, nemuzes to uz ani vratit, ale jen doufat, ze se to nebude zhorsovat. Radeji ho nos co nejmin a ze stolu ho ber opatrne za celou zakladnu.